Du læser nu
SENSOMMER, FISKEFRIKADELLER OG ROSÉ

SENSOMMER, FISKEFRIKADELLER OG ROSÉ

SENSOMMER, FISKEFRIKADELLER OG ROSÉ

 

Igår fejrede vi lille-fredag og forsinket følle for mig med nogle af vores bedste venner. Det er egentlig noget af det fineste ved at blive sådan rigtigt etableret og næsten-gift som par – det der med, når vores venskaber udvikler sig og man pludselig er venner som par. Når Skjorten sætter ligeså meget pris på mine venner som jeg selv gør, og omvendt. Anyways. Vi tog på Tolboden. Og spiste fiskefrikadeller og drak rosé. Kyssede mit fadderbarn på kindernene og opdagede dårligt, at der i ny og næ landede en lille regndråbe på vores næser. Det var sådan en rigtig sensommer-aften. Det er min yndlings årstid. Sensommeren og efteråret (det er jo ikke for sjov, at jeg har valgt et oktober-bryllup;)), og synes egentlig tit at steder som Tolboden gør sig bedst lidt off-season. Når man ikke behøver at kæmper om pladsen med alt hvad København kan opstøve af slikhår, sejlersko og skjorter knappet så langt ned, at det næsten er kriminelt. Jo. Det var hyggeligt. Meget hyggeligt. Og jeg følte mig lidt ekstra heldig, da vi trillede hjem langs havnekanten i det lyserøde tudsmørke, og Skjorten klemte min hånd og sagde at han virkelig havde hygget sig. Me too love, me too.

 

SENSOMMER, FISKEFRIKADELLER OG ROSÉ

 

SENSOMMER, FISKEFRIKADELLER OG ROSÉ

 

SENSOMMER, FISKEFRIKADELLER OG ROSÉ

 

SENSOMMER, FISKEFRIKADELLER OG ROSÉ

 Kommentarer (5)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top