Du læser nu
SENSOMMER FEELS

SENSOMMER FEELS

IMG_9672

Jeg er ramt af en midweek-crisis og drømmer mig væk til gyldne kornmarker, sol, denimshorts, cykelture, vind i håret og oversize strik. Suk. Og så elsker jeg virkelig august. Både fordi jeg har følle, men også fordi sensommeren er så herlig. Synes tit vejret er mere stabilt i august (selvom det nu ikke har været så imponerende i år), og så synes jeg altid Danmark bliver så smuk lige op til høsten, når kornmarkerne står smukke og gyldne. Billederne her er fra sidst vi var i sommerhus, og Skjorten fik mig til at sværge, at jeg ikke ville fortælle hans morfar (der i mange år drev familiegården), at jeg havde stået og trasket rundt ude i en kornmark lige inden høsten – han ville få et slagtilfælde, haha;) For the record, gjorde jeg mig meget umage for ikke at trampe for meget rundt og stod i et traktorspor!

Sweateren er et par år gammel og oprindeigt købt i H&M – jeg var egentlig igang med at donere den til velgørenhed, så den lå bag i bilen i en tøjpose, der skulle til genbrug, da vejret pludselig slog om blev lidt blæsende mens vi var i sommerhus. Heldigt. Reddet på målstregen. Siden da er den blevet hevet frem flere gange og til flere anledninger – nu har jeg tilgengæld spildt pizza på den, og det er tvivlsomt om den noget insisterende tomatplet nogensinde vil gå af i vask, så måske, den alligevel har udtjent sin rolle. Nuvel. Tilbage til min mid-week crisis. Er der andre end mig, der føler sig ramt?

acie-oversize-strik-denimshorts-kornmark-sommerhusIMG_9593

IMG_9600

 

IMG_9729IMG_9616

IMG_9622

IMG_9634

IMG_9696

IMG_9730

 Kommentarer (4)
  • Jeg elsker også bare august – jeg har sjovt nok også selv fødselsdag, holder altid ferie i midten af august, sommeren er så rar i den måned (som regel!) og som du siger, så er høsten også bare så smuk 🙂

    Og gud ja, hvor er jeg også mega ramt af mid-week crisis. Er startet på nyt job i går (uhh, sommerfugle i maven, som nok varer ved resten af ugen) så er der er sindsygt meget information at fordøje. Selvom jeg kun lige er startet i går, så føler jeg jeg har arbejdet syv dage i træk. Åhh, hvor er weekenden dog kærkommen lige nu. Håber på godt vejr i weekenden, så jeg da ikke skal lave andet end at sidde på altanen med vino og sol i ansigtet 🙂

  • Høsten er noget af det smukkeste, og én af de ellers meget få ting jeg savner ved at bo på landet. Man har bare ikke den samme føling med årstidernes gang inde i byen, som man har ude på landet, hvor man gradvist kan se markerne skifte form og farve året rundt 🙂

    Må resten af din uge blive vidunderlig, så mid-week crisis bliver gjort til skamme
    // http://www.moonlitmadness.dk

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top