Du læser nu
En grislinge-farvet ven

En grislinge-farvet ven

monki puff dynejakke coat outfit (9 of 24)
Jo. Lyder det ikke rart, og som noget vi alle burde have? Den kom i lørdags – min nye grislinge-farvede ven, og selvom min 5årige nevø var hurtig til at dømme den ‘fjollet’, så elsker jeg den lidt alligevel. På sådan en lidt skør og trodsig måde. For jeg kan jo godt se, hvad han mener, den lille kloge-Åge. Den ER fjollet. Men det er nu også meget rart – tænk sig, så kan man sidde der og være fjollet midt i mellem rudekurverter, realkreditlån og voksenjobs, og alligevel have sit barnagtige jeg med på slæb.

Og nej – den er jo ikke sådan specielt klassisk (mildly put) og et køb, som jeg i vanlige vendinger ville anbefale på det kraftigste (overtøj er jo virkelig noget, man bør holde klassisk, når nu man skal gå med det dag ind og dag ud). Nej, jeg havde nok ikke gidet købe den, hvis nu den havde været hammerdyr, men til 600kr kan jeg godt investere lidt i mit indre barn (/barbiedukke/grisling). Især når den samtidigt er varm og praktisk. Guderne skal vide, at de danske vintre er grå nok as is, så et lille skud lyserød er måske meget sundt for os alle:) Og så tror jeg altså også, at min niece på 3år vil synes den er virkelig flot og meget sej. Og dét er næsten alle pengene værd i sig selv – det går jo hurtigt (tydeligvis..) før de bare synes man er voksen og pinlig.

Jeans -Weekday // Sneaks – Isabel Marant // Coat – Monki // Knit – Moss // Bag – Balenciaga

 

monki-puff-dynejakke-coat-outfit-(10-of-24)

monki puff dynejakke coat outfit (1 of 24)

monki puff dynejakke coat outfit (3 of 24)

monki puff dynejakke coat outfit (8 of 24)

monki puff dynejakke coat outfit (13 of 24)


monki-puff-dynejakke-coat-outfit-(11-of-24)

 Kommentarer (5)
  • Hej Acie 🙂
    Jeg ved ikke lige hvor jeg skal skrive det men ift den snak der har været på mange blogs med følelsen af at deltidsbloggere ikke føler sig tilstrækkelige ift udgivelse af dagligt indlæg osv sammenlignet med fuldtigsbloggere som vi bl.a. kunne læse på rockerens blog, så vil jeg bare fortælle dig at jeg virkelig nyder 100% at læse din blog, og jeg derfor ikke håber at du vil stoppe med at blogge i nærmeste fremtid, for jeg synes personligt at det er meget mere interessant at læse blogs om en blogger som har et andet job og spændende interesser ved siden af bloggen, frem for de fuldtidsbloggere der dagligt poster outfitindlæg og sponsorerede indlæg. Det virker for meget som en reklame frem for en oprigtig blog og derfor har jeg tendens til at falde fra. De kan selvfølgelig ikke undgå at lave sponsorerede indlæg da de jo skal “leve” af bloggen, men det fanger bare ikke. Det er slet ikke for at nedgøre fuldtidsbloggere for mange af dem laver et skønt stykke arbejde, men det var bare for at sige at hvis du til tider sammenligner dig med fx christina eller nogen af de andre fuldtidsbloggere så har du ingenting at frygte for din blog er fantastisk fordi den er fyldt med personlighed og ærlighed 🙂

    • HØRT!!
      Autencitet, ægthed, naturlig og hjertevarm – altid at foretrække frem for endnu en mainstream blog der til forveksling ligner alle de andre.

  • Hej søde Acie! Jeg synes, du ser skøn ud! Ville ønske jeg selv kunne bære lyserød, men jeg har desværre en rødlig teint, så det ser sgu ærlig talt ikke så fedt ud med lyserød

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top