Du læser nu
10 hyggelige weekend-ting

10 hyggelige weekend-ting

entre-makeouver-(1-of-2)

  1. Nu hvor brylluppet er overstået, peger mine kreative juices allesammen i én retning – bolig. Jeg drømmer om hus, men indtil det rigtige er fundet, er jeg gået igang med at toptune Kajen, så den kan være klar til et evt. salg. I denne weekend er det entréen der får en make-over. En lyserød én af slagsen i form af en hyggelig DIY – I’ll keep you posted!
  2. Vi skal på date i aften – jeg ved ikke hvorhen, for det er en overraskelse. Jeg ved bare, at jeg har fået strenge ordre på at være s.u.l.t.e.n.. Spændende!
  3. Vi har været forbi Playgrounds Stock og Sample-sale her til formiddag – det blev til nye ski (juhuuuuu!!!) til os begge, nye trådsløse headphone til mig (til kontoret… #openoffice..) og en douhcebag skitaske, stærk hjulpet af Emilys drømmemand. Og mens vi var fuld gang med at brænde penge af, rendte vi også ind i LaChrissens Christoffer. Der er virkeligt gode ting, så skynd jer lige forbi… #theplacetobe
  4. Jeg bruger hele weekenden i mine nye weekend-pants. De er for optur.
  5. Jeg bagte min bedste brownie til arbejdet i torsdags og der er stadig leftovers… Yasss.
  6. Tilbage til det med huset – vi skal faktisk ud og se på to af slagsen imorgen formiddag….
  7. Men i morgen eftermiddag, har jeg en aftale med damerne og verdens bedste varme kakao på Pixie – sådan én drak jeg også på min allerførste date med Skjorten for snart mange år siden<3
  8. Speaking of, det der med bolig-upgrades. Til min følle sidste år, fik jeg den her flotte lampe af min mand – den var i rest, og 9 dage senere friede han og vi begyndte at spare til et bryllup, så derfor har jeg ikke fået den endnu. Men sikke et held – for jeg har lige købt den her istedet. Jeg glæder mig til at få den op og hænge over vores spisebord! (de leverer desværre ikke til Danmark, men min mand er jævnligt i Helsingborg these days, så vi har bestilt til afhentning i butik – det kan man jo). 
  9. … Og så fik jeg også lige kastet to flåååtte ananas-lamper med i kurven til vores soveværelse, der fik en makeover i sidste weekend. Det må I også lige få set. Skal bare male nye sengeborde færdig først!
  10. Jeg skød weekenden igang i IKEA igår aftes…. Jeg burde få en slags medalje. Faktisk.
 Kommentarer (6)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top