Du læser nu
Hjemme hos os

Hjemme hos os

mio messing loftslampe lysekrone indretning spisebord (3 of 11)

Vi gør os mange tanker, om hjem for tiden. Der er mange årsager hertil, men én helt klar årsager, er begyndende pladsmangel og drømmene om at skabe et fælles hjem til vores nye lille familie. Det var mig, der købte Kajen i sin tid. Og den har tjent både mig og os godt. Været rammen om vores første år sammen fra de første dates til nu at være gift. Skjorten boede på Vesterbro, da vi mødte hinanden, men solgte sin lejlighed dér for et par år siden. Kan I huske, jeg viste den frem her, da den var kommet til salg? Den blev solgt nærmest hurtigere end vi nåede at blinke, og pludselig stod vi overfor at skulle konsolidere vores to hjem på den halve plads. Det var en udfordring, og vi kæmper derfor stadig med pladsen, selvom Kajen udgør 80 veldisponerede kvadratmeter.

Jo. Så vi går ligeså langsomt og overvejer at sælge og finde noget større uden for byen (.. når først man er begyndt at drømme, så er det jo svært at stoppe igen. Kan I huske det jeg skrev her?! 😉 ). Har haft besøg af ejendomsmæglere med backslick og spidse sko for at få Kajen vurderet, og har selv trawlet Boligsiden igennem mens drømmene om sildebensparket og høje paneler har fået frit spil. Vi har ikke fundet det endnu – altså det helt rigtige. Tilgengæld har vi pudset Kajen, så den skinner – soveværelset har fået en lille makeover med ny sengegavl, nye sengeborde, nye sengelamper og ny lysekrone i loftet, entréen har fået en (lyserød) makeover og stuen har fået ny lysekrone over spisebordet. The little things, der gør stor forskel. Så stor forskel, at man næsten helt glemmer, hvorfor man dog overhovedet kunne overveje at flytte fra vores elskede kajkant. Ak ja. Nu må vi se. Vores nye lampe ville jeg nu vise frem regardless – den er fra Mio og faktisk et helt glimrende alternativ til den lidt mere bekostelige sag jeg snakkede om her. Den koster nemlig kun små (danske) 600kr, men tilgengæld skal man så også en tur over sundet, for at hente den hjem. Ooog nu vi var igang, røg den smukke vase så altså også med. Jeg har kigget på den længe, og selvom vi er blevet ganske rige på vaser ovenpå brylluppet, så gør dens lidt “maffige” form sig særdeles godt som center piece på spisebordet.

mio messing loftslampe lysekrone indretning spisebord (11 of 11)mio messing loftslampe lysekrone indretning spisebord (1 of 11)mio messing loftslampe lysekrone indretning spisebord (9 of 11)mio messing loftslampe lysekrone indretning spisebord (5 of 11)mio messing loftslampe lysekrone indretning spisebord (10 of 11)

 Kommentarer (7)
  • Hej Kathrine

   Er ikke helt sikker på at jeg forstår spørgsmålet – spørger du om pærerne følger med? Det gør de ikke:)

   Kh

 • Hvor spændende.
  Jeg boede selv på Kajen (skråt over for dig) da jeg mødte min mand og inden børnene kom til. Nu står den på hus nord for Kbh med alt hvad dertil hører. Hus er fint, men jeg må indrømme at Amerika Kaj var noget helt særligt for mig! Kastellet og Langelinie lige om hjørnet og på Kongens Nytorv på 10 min. Perfekt! Jeg kommer altså til at savne dine billeder af kajbassinet badet i morgenlys, men jeg glæder mig til at følge dig videre i livet. Held og lykke.

 • Æj altså, Acie! Det bliver spændende hvad fremtiden bringer 🙂 jeres lille hybel på Kajkanten er noget så fin, og jeg véd bare, at uanset hvad I flytter til, så bliver det ligeså fint!

  Møs, Sofie.

 • Meget lækkert! Den skal i nok komme af med hurtigt.

  Og god fornøjelse med boligkiggeriet. Jeg bor selv med mand og børn på 100 kvm lejlighed, og kunne aldrig drømme om at flytte udenfor Kbh. Sådan er det nok når man er eksiljyde, så trækker byen mere end pladsen. (og jeg har også en fab vandudsigt, det kan altså meget, når pladsen føles trang!)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top