Du læser nu
Søndagstur i skoven

Søndagstur i skoven

monki-puff-jacket-isabel-marant-39-of-68

Da vi var i Paris i sidste uge, fortalte Skjorten mig hver aften hvor mange kilometer han havde fået tilbagelagt til fods i løbet af dagen. Det bliver jo hurtigt til en del, når man sådan går på opdagelse i en storby. Og imens sad jeg på min flade i et konferencelokale og kiggede ud på solskinnet. Følte næsten, at jeg sad og visnede lidt, mens solens stråler dansede over Paris’ tage uden for vinduet.

Derfor fik jeg Skjorten til at love, at vi skulle ud og gå tur i weekenden – jeg ville også luftes. Og heldigvis holder han hvad han lover, så igår kørte vi til Dyrehaven og trillede en tur rundt i vinterskoven. Gik ind om et vinterlukket Bakken og trykkede næserne flade mod porten til at det aflukkede Korsbæk – vi har lige set Matador, så det var sådan set meget hyggeligt. Og så gjorde vi stop ved Peter Liebs Hus, bestilte to gange glögg og 4 vaniliekranse. En helt perfekt adventsudflugt<3

Frakke – Monki // Sweater – H&M // Støvler – Isabel Marant // Solbriller – Forever21 // Taske – Alexander Wang

monki-puff-jacket-isabel-marant-60-of-68

monki-puff-jacket-isabel-marant-4-of-68

monki-puff-jacket-isabel-marant-14-of-68

monki-puff-jacket-isabel-marant-59-of-68

monki-puff-jacket-isabel-marant-1-of-68

monki-puff-jacket-isabel-marant-16-of-68

monki-puff-jacket-isabel-marant-18-of-68

monki-puff-jacket-isabel-marant-45-of-68

monki-puff-jacket-isabel-marant-53-of-68

monki-puff-jacket-isabel-marant-62-of-68

 Kommentarer (2)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top