Du læser nu
Hjemme hos os: personlighed på væggen

Hjemme hos os: personlighed på væggen

desenio-plakater-posters-rammer-12-of-20annonce

Jeg skulle have været til barnedåb hos nogle venner idag, men har måttet sende Skjorten afsted alene, for jeg er sløj… Så istedet går jeg rundt og nusser og har brugt det meste af formiddagen på at sætte nye billeder op herhjemme. Det har været et projeket under opsejling i reeeeeet lang tid, men sådan er det jo gerne med sådan noget:) Og nu de var blevet hængt op tænkte jeg, at jeg hellere måtte få skrevet det her indlæg nu, for der er -25% på alle plakater og posters hos Desenio til og med i morgen…

For et par uger siden fik vi endeligs sat os ned og bestilt en frygtelig masse plakater og rammer fra Desenio – faktisk provokeret af at skulle bestille julegaver, for både Pix&Nix ønsker sig billeder til deres nye værelse i Danmark (12 dage til de flytter hjem… men hvem tæller?!), og så kunne vi jo ligeså godt bestille med til os selv, nu vi var igang. Jeg bestilte faktisk også den her plakat til mit fadderbarn Esther, som havde 1 års følle mens vi var i New York<3

desenio-plakater-posters-rammer-1-of-1

desenio-plakater-posters-rammer-9-of-20

desenio-plakater-posters-rammer-1-of-20Over reolen i stuen har vi valgt de her 3 posters: en plakat med eucalyptus (det er mit valg – jeg synes akvarellen og de blå farver er så smukke), et billede af Brooklyn Bridge (med reference til vores mange New York-ture selvfølgelig) og til sidst et billede af vand i lyserøde nuancer (fordi vi bor på Kajen omgivet af vand – vores store vinduer og udsigten over vandet er de smukkeste ‘billeder’ vi har, så det binder det hele så fint sammen, også at have det på de andre vægge).

desenio-plakater-posters-rammer-11-of-20

desenio-plakater-posters-rammer-5-of-20Plakaterne i køkkenet har Mads valgt – vi har en lidt bar væg bag vores spisekrog og det er blevet SÅ fint at få noget på væggen. Med messingrammerne har vi ligesom fået bundet spisekrogen bedre sammen med resten af køkkenet, der er holdt i hvid og – netop – messing. Jeg vist vores nye køkken frem her.

desenio-plakater-posters-rammer-3-of-20

Vi elsker begge to at lave og spise god mad og synes “BON appetit“-plakaten var helt perfekt til netop køkkenet. Ananasen er skør og sjov – og også perfekt i køkkenet.

desenio-plakater-posters-rammer-2-of-20    desenio-plakater-posters-rammer-10-of-20Udover plakaterne er alle rammer også fra Desenio – jeg har tidligere bare levet med IKEA’s Ribba-rammer, men de er altså lidt store og klodsede. De nye rammer fra Desenio har to fordele; 1. de er smallere og ‘lettere’ i sit udtryk – det synes jeg er ret pænt og 2. det er mega meget lettere, at skifte billeder i dem.

desenio-plakater-posters-rammer-14-of-20 desenio-plakater-posters-rammer-15-of-20

desenio-plakater-posters-rammer-20-of-20Jeg er faktisk blevet så begejstret for rammerne, at jeg også har bestilt ekstra rammer til de tegninger jeg fik tegnet til mit polterabend – det kan man jo godt, for det er bare standardmål. Og nårh ja – der er vist også noget med et par Loubs dér ved siden af, som kom med hjem fra Paris.. Dem kommer vi tilbage til;)

[Indlægget er udgivet i samarbejde med Desenio]

 Kommentarer (4)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top