Du læser nu
Når linsen danser: New York..

Når linsen danser: New York..

new-york-moments-guide-acie-18-of-30

Hey venner – lad os lige tage en tur til New York! Jeg er ramt af December-træthed og årets sidste kraftanstrengelser tærrer på mig. Jeg savner frisk luft, dagslys og ferie. Nu, tak. Med årets arbejdsgiver-jul har det dog lange udsigter, så lad os tage den næst-bedste slags… En lille stroll rundt i New York gennem min linse<3

new-york-moments-guide-acie-16-of-30[En steamed caramel apple cider to go, tak! Vi må have noget varme i koppen og kroppen!]

new-york-moments-guide-acie-5-of-30[Taxiiiiiii!!]

new-york-moments-guide-acie-12-of-30[Kig ned Agurk!!….. Jamen, hvorfor?]

new-york-moments-guide-acie-7-of-30[For på fortorvene finder man de fineste ting, hvis bare man holder lidt ekstra øje… Love is gold!]

new-york-moments-guide-acie-15-of-30[Yellow cab vs yellow jacket på skateboard… Sådan kan man jo også komme rundt]

new-york-moments-guide-acie-6-of-30[Smukke gamle butiksskilte.. Og ja – here for shopping! Det er jo SoHo!]

new-york-moments-guide-acie-3-of-30

new-york-moments-guide-acie-8-of-30[Kom! Vi går videre!!]

new-york-moments-guide-acie-4-of-30[W.O.R.D.! New York ved det…]

new-york-moments-guide-acie-27-of-30

new-york-moments-guide-acie-22-of-30[Kig ikke kun ned, Agurk – kig også op – de smukkeste tårne, vinduer og tage gemmer sig højt deroppe!]

new-york-moments-guide-acie-20-of-30[Et af de mest trendy steder i byen oser af gammel historie – brostens-gader og brandhaner anno 1889. Jo. Soho er et eklektisk mix af mange ting]

new-york-moments-guide-acie-18-of-30

new-york-moments-guide-acie-30-of-30[In a New York minutes – kunne det være mere klassisk New York?!]

new-york-moments-guide-acie-29-of-30

new-york-moments-guide-acie-28-of-30[Lidt juletid og julestemning på 5th Avenue – spot en kamera-agurk i julekuglerne;)]

new-york-moments-guide-acie-2-of-30[Og når så vi kører hjemad mod forstæderne igen, er der ikke noget bedre end at vinke fint farvel til verdens fineste skyline. Vi seeees New York!]

 

 Kommentarer (7)
  • Hej Christine,
    Jeg har nu gennemlæst dine guides til byernes by, noteret mig dine tips 🙂 Jeg smutter 14 dage til NY om bare 10 (!) dage, og har du lige et ekstra tip i ærmet, eller en pakke liste eller noget helt tredje så sig endelig til! Rigtig godt nytår og tak for en skøn blog!
    <3 Camilla Urban

  • Årh jeg bliver helt glad. Jeg har selv lige været i New York for første gang i oktober sammen med min kæreste. Når man genkender noget af det, bliver man jo helt rørt. Æh sådan en dejlig by! Skønne billeder Acie ! 🙂

    • Tak, hvor er du sød <3 Jeg tror ikke jeg har nogen hemmelighed – i mange år har jeg brugt Photoshop, men efter brylluppet nævnte min danske bryllupsfotograf i en bi-sætning at man skal bruge Lightroom, som jeg ellers aldrig har forstået. En ihærdig søndag senere, og nu sværger jeg til det:)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top