Du læser nu
Søndagsprojekt: Vaniliekranse fra arkivet

Søndagsprojekt: Vaniliekranse fra arkivet

vaniliekranse-opskrift-sproejtepose-1-of-5

Når man sådan er igang med at drive en blog på 9. år (… shit), så er der unægteligt nogle ting og indlæg der må gå igen. Altså. Man når jo til et punkt, hvor man har udtømt repetoiret for fx juleknas. Man kan jo ikke finde på noget nyt hvert år, når man i virkeligheden bare bager de samme 3 ting år efter år, fordi… well… det altså er tradition.

Så derfor har jeg tilladt mig at gå i arkivet. Jeg synes nemlig selv, at jeg har delt den aller-aller-aller-bedste opskrift på vaniliekranse til os, der altså ikke har en gammeldaws kødhakker, men istedet må ty til sprøjteposen. Det kræver nemlig at dejen er mere blød (for at kunne klemmes ud) og så er der fare for at de små riflede herligheder flyder fuldstændigt ud i ovnen og ligner små blege brunkager fremfor veldefinerede riflede kranse. Jo. Jeg har et tip. Og både dét og opskriften kan I altså finde lige her. 4. søndag i advent er nemlig vaniliekranse-dag. Sådan er dét, og sådan skal det være. Ellers er det bare ikke rigtig jul på Kajen…

vaniliekranse-opskrift-sproejtepose-2-of-5 vaniliekranse-opskrift-sproejtepose-3-of-5 vaniliekranse-opskrift-sproejtepose-4-of-5

 Kommentarer (3)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top