Du læser nu
Drømmen om en spisestue..

Drømmen om en spisestue..

8-items-til-spisestuen

affiliate-bar-1

Nu nåede jeg lige, at fortælle igår, at jeg ville få sat gang i vores husjagt igen – én af de ting jeg drømmer allermest om (altså udover noget ekstra plads, sådan in general) er en spisestue. Det lyder måske fjollet, men tænk jer lige, hvor skønt det kunne være, at have de perfekte rammer til at ‘entertaine’ venner og familie. At have plads og faciliteter til at samle dem man allerbedst kan lide omkring middagsbordet. Jeg vil have et spisebord med plads til 10 og stole man kan holde ud at sidde på i tiiiiiimevis. Jeg drømmer om dinner parties med god mad, mange grin og ditto rødvin. Og om at samle familien omkring mig til julemiddag og andre festligheder. Jo. Nok holder jeg af Kajen, men nøj hvor jeg drømmer om den spisestue – og den måtte gerne se sådan her ud;)

  1. Det er lidt upraktisk med et tæppe under spisebordet, I’m aware, men pænt er det ihvertfald også. Det her er fra Ellos og på 50% lige nu.
  2. Jeg vil ikke fylde rummet med ret mange andre møbler end spisebord og stole – det skulle da lige være en fin lille reol til kogebøger eller måske et vitrineskab til ekstra porcelæn? Glasreolen i messing er fra Ellos. (Pssssst – der er – 25% rabat med koden 355401 på varer der ikke allerede er på udsalg.. den her fx…) 
  3. Jeg synes godt det kan være lidt svært med spisebordslamper – jeg er vildt glad for den vi har nu, men hvis man får et laaaangt bord skal man enten have to, der kan hænge ved siden af hinanden, eller én der kan sprede lyset på langs. Den her er fra Ellos og virkelig fin.
  4. Jeg drømmer om sildebensparket på gulvene, men den slags hænger ikke på træerne, når man sådan leder efter hus (.. og ej heller, hvis man overvejet at bygge et selv) – derfor er det her bord fra Bolia et virkelig fint alternativ. Jeg gad godt godt, at benene var sorte istedet. Spisebord er svære, synes jeg – jeg er træt af de helt clean HAY Loop Stand borde og ligeså af de rustikke plankeborde. Jeg vil gerne bare have noget, der ikke larmer for meget, så jeg kan være glad for det i maaange år. Og hvor der er plads til minimun 10, altså 😉
  5.  Bestik og service hører også til i spisestuen – messingbestikket fra Bitz er pænt og meget on trend, men skal man købe trendpræget til spisestuen, så er bestikket trods alt ikke det værste at gøre det med.
  6. Egentlig drømmer jeg om at fylde spisestuen med Wegners Y-Stol (i sort med sort flet), men når man gerne vil have plads til 10, så bliver det nok først in time at de flytter ind. Istedet synes jeg, at den her stol fra Ilva er et godt bud – og så sidder man rart på den. Vigtigt.
  7. Glassene fra Notre Dame er ikke for store og tunge, som de krystalglas vi har i forvejen – perfekte som vandglas til den smukke borddækning.
  8. En barvogn har vi jo herhjemme, men den er fundet vintage og I er simpelthen så mange, der har skrevet og spurgt til den, så selvom jeg ikke lige selv er in the market, så er den her sag fra Notre Dame altså virkelig pæn og sort of affordable.

Så hvad siger I – ville I gide at komme til dinner party i min spisestue? 😉

 Kommentarer (4)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top