Du læser nu
I got 99 problems..

I got 99 problems..

mads-christine-280-of-344  … but my husband, ain’t one 😉 Vi har været gift i 99 dage idag – skørt hvordan tiden bare flyver afsted. Det var Skjorten, der gjorde mig opmærksom på det. Eller. Rettere. Gjorde mig opmærksom på, at vi havde 100-dags-dag på imorgen. Og hvordan fejrer man så det? Well… You don’t. Min mand er taget til London med job, så jeg er græsenke. Har brugt formiddagen på at kilde Pix&Nix bag ørene, spise brunch på Wulff&Konstali, være en tur i Ilva og forsøge at finde drømmegrunden til husprojektet med assistance fra ungernes far. Utroligt, hvad man kan udrette på en søndag, når blot man starter den tidligt nok. I blame the kids.

Men jo. 99 dage inde. Sovser stadig rundt i minderne og nyder livet som husband&wife. Ordene “min mand” er begyndt at falde mig lidt mere naturligt. Og “din kone” ligeså. Det synes jeg ellers var sært i starten. Men man kan jo vænne sig til det meste;) Nu glæder jeg mig bare over nye fælles projekter – husdrømmen især, lige nu. Gider I ikke lige krydse fingre for, at vi finder den helt rigtige grund inden alt for længe?

Foto: Funkybird Photography©

 Kommentarer (35)
 • De er bare så fine jeres bryllupsbilleder!

  Var også til brunch på W&K i syntes faktisk jeg så skyggen af dig, men så var du væk igen

  Krydser fingre for, at I finder drømmegrunden snart!

  • Haha – åh nej. Var virkelig forkølet og søndagskryllet, så håber ikke, at du så mig for alvor 😉

  • Baksede lidt med noget spejlæg i hår på datter på det tidspunkt, så nåede slet ikke at se, hvis du så forkølet og søndagskrøllet ud 🙂

  • Hahaha, perfekt! Der var også lidt kaos ved vores bord (ikke spejlæg i håret, men pølse på frakken, haha).

 • Super smukt billede :-). Og tillykke med de første 100 dage.

  Vi kiggede på grunde inden vi købte vores nuværende hus. Vi blev enige om, at de grunde der var, lå for langt væk fra kbh. Det vi så kan se nu er, at folk i området hvor vi bor, river gamle huse ned og bygger nye. Så det er måske også en ide? Der er alt jo klarlagt nærmest. Og ellers var der mange grunde i Kokkedal, Hillerød og Farum :-). Der er også et stort projekt ude i Rødovre – ved irmabyen. Mange af grundene generelt skal man bruge et specifikt byggefirma til, bare så i er opmærksomme.

  • Sorry, var unspecific, men det er netop et hus til nedrivning vi er på jagt efter (så har været i et par dødsboer lately.. Ugh:-S) – huset der står på grunden er jo bare fuldstændigt ligegyldigt, så derfor er det slet ikke en del af mit ‘ordforråd’ i denne forbindelse 🙂 Vi leder i et ret specifikt område (et enkelt postnummer – måske også nabo-postnummeret, hvis den helt rigtige grund er der) og i det område er der slet ikke nogen tomme grunde (det er for tæt på byen, så alt er bebygget).

  • Hehe ok. Vi har købt i 2800 i øvrigt. Pænt dyrt for selv de sløjeste huse, men hvis man har en pæn slat på kistebunden..For tiden tror jeg faktisk det er billigere at rive ned og bygge op end at sætte i stand.

   Vi fik succes ved at gå rundt og smide sedler ind i brevsprækker på helt old school vis 🙂

  • Uh, er det rigtigt? Det er et meget godt tip. Det tror jeg også vi må i gang med. Vi leder næsten lige ved siden af i 2830 🙂

  • Samme kommune :-). Virum er pænt mange rækkehuse, men der er også nogle gamle ting på Parcelvej f.eks. I skal ikke tænke så meget over beliggenhed i forhold til skoler osv, da der i LT er frit skolevalg og iøvrigt mangel på små børn :-). Du kunne prøve de tre, fire mæglere her i kommunen også. Nybolig i Lyngby er gode og spammer ikke. Det gør Home. Nybolig sælger også en del via køberkartotek, så meget kommer slet ikke på boligsiden før det er solgt. Og så virker det mere som markedsføring – nå nej det hus er solgt, men vi har også dette her.
   Det gode ved at i vil rive ned er, at tilstandsrapporten er ligegyldig og så er det bare om at vælge beliggenhed og så sig ja – i kan altid komme ud af en køberkontrakt. Hvis i ikke skal sælge noget først, så kan i byde uden forbehold. Det er sygt at købe hus. Hold nu op nogle cowboydere, der findes :-),

   Skriv bare på min mail, hvis du vil ha mere info om kommunen, køb osv:-). Jeg er ikke mægler haha

  • Vi kiggede også på nogle huse på Hummeltoftevej, hvoraf mange af dem virkelig bare KUN var til at rive ned (ikke at det dog betød at de var vildt billige :-)). Men det er efterhånden et par år siden, så ved ikke, om tingene har ændret sig nu

  • Priserne er ihvertfald kun gået én vej de sidste par år – de nedrivningsmodne starter ved 4.5 (#shootme) og ryger før man når at blinke… Suk.. Men jeg kørte fra kontoret derud i starten af ugen og det vil være urealistisk at flytte meget længere væk af hensyn til transporttiden :-S

  • Der er sikkert dejligt – men dér har vi bare ikke lyst til at bo 😉

   (sorry – ved godt du foreslår i bedste mening, men vi har jo gjort os en hel masse research og ikke bare lukket øjnene og fundet en tilfældig plet på kortet, der så rar ud. Det er et helt bevidst valg, at vi – som tidligere nævnt – leder i et meget begrænset område:) Og jeg har måske formuleret mig kluntet – Virum er ikke “urealistisk dyrt” (så ville vi self lede elsewhere), men ligegyldigt hvordan man vender og drejer det, så er det jo bare mange penge for noget der skal rives ned:) ).

  • Næ vi var hellere ikke interesserede i andre områder så det forstår jeg godt – der er bare ikke mange villaer herude, der dels koster under 5 og ikke ligger ved en jernbane eller andet “sjovt” :-). Men der er også ekstremt run på, da flere store virksomheder er flyttet til området og derfor er der endnu mere rift om husene herude. Men vi valgte også det postnummer og det blev det. Men vi har også betalt for det ig sikkert også mere end huset er værd, men alle bud vi gav på huse kom ud i budrunder og femte bud vandt vi. Tadaa.

  • Beliggenhed/afstand i forhold til kontor og byen var også min prioritet nummero uno – og efter at være flyttet, er jeg kun blevet bekræftet i det!

  • Værre:-). Det trækker desværre ned for mange og de vælger Holte eller Hørsholm i stedet. Jeg synes der er store muligheder på Amager men det er også urealistisk dyrt 👎

 • Nu er jeg relativt ny på den her blog (og vild med den btw!) men pix&nix bliver tit nævnt, og trods min desperate leden i nogle af dine gamle indlæg, kan jeg simpelthen ikke finde ud af hvem de er?😅 Men går fra dette indlæg ud fra at det er børn, så langt så godt 😉 Men er det dine egne eller nevø og niece eller hvad er vi ude i? Sorry for nysgerrighed, haha 🙂

 • Sindssygt smukt billede!! Og jeg er vild med, hvis du bliver ved med at skrive om jeres bryllup – suuuger al inspiration til mig! Jeg regner med vi så småt får sendt save the dates af sted i denne uge. Så spændende! 😃

  • Hej Katrine,

   Når jeg har haft tid til at skrive den – det er jo præmissen, for sådan en hobbyblog som min:)

   KH

 • Ej okay slap af hvor er det bare et smukt billede! 😍😍 Hold op hvor ser det fint ud 🙏

 • SHIT et flot billede!! Sad lige og drømte mig væk til den dag, jeg selv når dertil og så vil jeg også sådan et flot bryllupsbillede!!
  Kh Anna fra tyvertragedien.wordpress.com

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top