Du læser nu
Det pæneste IKEA møbel, du altid har overset..

Det pæneste IKEA møbel, du altid har overset..

ikea-ivar-1-of-1

Jeg læste en artikel i sidste uge, hvor der stod, at man man er ‘færdig med IKEA’, når man bliver 34. Det er nok ikke helt skævt – ihvertfald var det ved netop den alder, at man typisk dropper IKEA-møblerne, der ellers har fulgt én siden man flyttede hjemmefra. Pludselig står man med fuldtidsjob (og ditto -løn), og har mulighed for at købe noget der 1. ikke tager en hel lørdag at samle og 2. alle ens venner ikke også har. Jeg kan følge ræsonnementet og kan så småt mærke skoen trykke – jeg har dog 4 år at løbe på endnu;)

Og selvom der så absolut er blevet længere og længere mellem mine IKEA-besøg, så bilder jeg mig alligevel ind, at jeg har ret god fod på sortimentet, og er på fornavn med alt fra Sultan til Malm. Alligevel mødte jeg en ny fyr, som jeg aldrig før er stødt på. Eller. Det er jeg jo nok. Men jeg har bare aldrig haft noget særligt til overs for ham. Indtil jeg så ham klædt i lyserød i et dameblad… Og lynhurtigt meldte spørgsmålet sig; “Ivar – hvor har du været hele mit liv?“…

Lidt research senere viser det sig, at Ivar findes i rigt mål i nogle yderst tjekkede hjem. Se selv nedenfor. Med en lille klat maling gør han sig ekstra godt, synes jeg. Nogle steder har han også fået ben og greb. Ivar er ikke ret bred og således perfekt til bøger i stuen. Og perfekt til at kreere smukke stillebens på. Hjemme hos os hænger Ivar i lyserød i entréen og gemmer på mine sko. Han skal nok males grå, men jeg havde vist lige en pink feber, jeg skulle have afløb for;)

Ivar måler 80x30x83cm og koster 450kr – I kan se nærmere på ham lige her.

Kendte I Ivar i forvejen?

ikea-hack-ivar

 Kommentarer (30)
 • Ej hvor er den fin! Har nu ledt både online og ved forhandlere for at finde messing ben (som vist på dine billeder af den grønne og blå). Har du forslag til hvor man kan finde disse messing ben eller lignende? Jeg har ikke haft held med det trods ret meget effort, så bliver super glad hvis du har et tip 🙂

 • Hej. Syntes det er så god inspiration med de skabe. Kan du mon skrive lidt praktisk om hvad du har gjort når du har malet dem. Hvilken maling har du brugt? Har du malet med rulle eller pensel ? Andre gode fif? Håber du kan hjælpe😊😊

  • Altså ja – men jeg er ikke sikker på, at mine råd er de bedste, der findes;) Jeg har bare købt alm træmaling (de små prøve-dåser) og malet med rulle. Jeg startede med at slibe skabene lidt ned med groft sandpapir, og så grundede jeg med en hvid maling inden jeg gav dem farve 🙂

 • Hej Acie

  Du skulle vel aldrig vide, hvor stolen på 6. billede er fra?
  Den der står viden siden a det lille guld bord.

  Marie

 • Jeg så din post kl. 23 i går aftes, viste den til min mand (stadig mærkeligt at skrive) og sendte ham direkte i IKEA i dag. Pissegod timing og lige det møbel, vi manglede…til sko i entréen! Tak for fa’n.

 • Åh hvor er den fin!
  Apropos, nu du selv nævner at få fuldtidsjob etc., så ville jeg synes det var sjovt at læse om din “vej” til dit job, hvis du altså må det. Når man sidder på starten til 4. semester føles det godt nok som om der er lang tid til, at man bliver færdig – og så er det inspirerende at læse om karrieredamers vej til jobbet 🙂

 • Jeg er 49 og da ikke færdig med IKEA ??? Det må vist være en gammel skrøne …. Det handler jo blot om at kombinere, nøjagtig ligesom Ganni med H&M :))

  • Jamen Lykke, det er jo ikke mig, der siger det. Jeg skrev bare, at jeg havde læst det i en artikel:) Og jeg tror du har helt ret i fht at kombinere!! 🙂

  • Godt spørgsmål! Jeg købte noget træmaling (mat) i Silvan, men kan simpelthen ikke huske, hvad det præcis var for noget. Fik hjælp af Silvan-manden til at beslutte det helt rigtige:)

 • Jeg er 37 og slet ikke færdig med IKEA. Netop pga barn og t de bare har nogle skide gode løsninger. At de er et helvede at samle er så en anden side af sagen…

 • Jeg er i chok! Jeg har arbejdet i IKEA i over to år, og jeg har aldrig nogensinde så meget som skænket Ivar et blik. Ja, jeg tror slet ikke jeg nogensinde har hørt om ham… Men hold da kaje, hvor formår folk bare at få ham til at shine. Jeg sidder helt alvorligt og overvejer, hvor jeg dog kan finde en æresplads til ham her i hjemmet, haha 😉

  Knus
  // http://www.moonlitmadness.dk

  • Haha Lisbeth – jeg tænker også at Ivar skal op og hænge flere steder, når først vi får det der hus op og stå 😉

 • Min kommentar har intet med dette indlæg at gøre, men nu har jeg simpelthen undret mig så længe, at jeg bliver nødt til at få svar 😉
  Hvordan udtales Acie? Jeg har altid bare troet, at det udtales som A.C. på engelsk.
  Men så hørte jeg Christina Dueholm kalde dig Asie (som i syltede asier) i en video, og jeg har levet i forvirring lige siden 😀
  Tak for en god blog!

  • Det fungerer begge veje – jeg lystrer det hele:) Mine engelsksprogede kolleger kalder mig “Acie” (som AC på engelsk), men de fleste danske venner kalder mig Asie el AC (på daaansk;)). Så du bestemmer helt selv!

 • Og det der med at være færdig med IKEA varer vist kun lige, til man får børn og indser, hvor meget gear sådan nogle små mennesker har – og hvor mange gode opbevaringsløsninger IKEA kan byde på 😉
  Jeg kendte godt til Ivar – og har overvejet ham flere gange. Og nu igen til børneværelset 😃

  • Hej Anna

   Det er dem der er på det allerøverste billede – det lyserøde i entréen 🙂

   KH

 • Ja den er ret fin! Det er også lidt hyggeligt, at den faktisk er opkaldt efter min onkel i tidernes morgen.

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top