5 til feriekufferten – ACIE
... Mens jeg har tænkt..

5 til feriekufferten

5-til-ferien
Som jeg fik nævnt igår, så går jeg og tæller dagene til 2 x ferie – skiferiegarderoben er støvet af for nylig og således helt klar til afgang. Straks værre er det med sommergarderoben, der har ligget gemt væk i noget der føles en menneskealder – så lidt fornyelse må der til. Jeg har derfor klikket den rødternede sag fra Zara hjem og glæder mig nu til at have bare ben for første gang i måååånedsvis. Jeg drømmer om at parre den med uglet strandhår bundet i et tørklæde, flade sandaler, store solbriller og en strandtaske fyldt med skønlitteratur, solcreme og podcasts. Yes. Jeg er klar. Ferie kom an!

  1. Kjole fra Zara // 2. Tranfervindue og Papmachéreglen fra Saxo // 3. Solbriller fra Celine // 4. Sandaler fra Balenciaga // 5. Strandtaske fra Ellos

affiliate-bar

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

... Mens jeg har tænkt..