Du læser nu
5 til feriekufferten

5 til feriekufferten

5-til-ferien
Som jeg fik nævnt igår, så går jeg og tæller dagene til 2 x ferie – skiferiegarderoben er støvet af for nylig og således helt klar til afgang. Straks værre er det med sommergarderoben, der har ligget gemt væk i noget der føles en menneskealder – så lidt fornyelse må der til. Jeg har derfor klikket den rødternede sag fra Zara hjem og glæder mig nu til at have bare ben for første gang i måååånedsvis. Jeg drømmer om at parre den med uglet strandhår bundet i et tørklæde, flade sandaler, store solbriller og en strandtaske fyldt med skønlitteratur, solcreme og podcasts. Yes. Jeg er klar. Ferie kom an!

  1. Kjole fra Zara // 2. Tranfervindue og Papmachéreglen fra Saxo // 3. Solbriller fra Celine // 4. Sandaler fra Balenciaga // 5. Strandtaske fra Ellos

affiliate-bar

 Kommentarer (0)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top