Du læser nu
#Wanderlust – vi får travlt i April, venner..

#Wanderlust – vi får travlt i April, venner..

acie-rejser

… På den gode måde, forstås:) For vi – mig og så jer, altså – skal nemlig på eventyr. Gange tre. I aften flyver vi til Alperne. Til sol, sne, crêpes, croissanter, kys i liften og forlænget venne-weekend med brædder på fødderne. Det bliver herligt! Og på næste fredag flyver vi en uge til sydens sol. Til poolfloats, små begejstrede hvin fra Pix&Nix, badeferie, omelet-kok og bobler til morgenmad og en hel uge på langs. Åh. Mine skuldre falder 10 cm bare ved tanken. Og så – som kronen på værket – tager vi på weekend til Milano. Til forår i storbyen, til Aperols, pizza, pasta, veninder og måske lidt shopping. Jo. Jeg glæder mig som et lille barn til det hele. Men vi får travlt, kan I nok se. Og jeg har tømt memorykortet og pakket ekstra batteri til kameraet, så jeg håber, at I er klar til at hænge med på eventyr <3

 Kommentarer (5)
  • Åhhh….. Lyder dejligt ! Men hvordan får du råd/ fri fra job til al den ferie du har i løbet af året ?Tips ønskes tak :)) God ferie …..

    • Hej Lykke. Det spørgsmål får jeg overraskende tit, men jeg har ikke mere ferie end de fleste andre – 6 uger om året. Påsken er jo taknemmelig med de mange helligdage og det er egentlig mit bedste tip: sørg for at lægge dine ferier omkring hellidagene, så strækker feriedagene sig noget længere:) Kh

  • Åh! Det lyder fantastisk! Jeg ser frem til 5 dage i Nordjylland i påsken, det er bare ikke helt så eksotisk.. men ferie er jo ferie, og jeg glæder mig til at lukke mailboxen helt ned.

  • Lyder fantastisk med så meget rejseri!

    Kender du Milano? Ellers husk at tage til kanalerne ved Darsena. Og check de små forretninger ud på Corsa di Porta Ticinese

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top