#Wanderlust – vi får travlt i April, venner.. – ACIE
Opskrift: citrontærte med marengs

#Wanderlust – vi får travlt i April, venner..

acie-rejser

… På den gode måde, forstås:) For vi – mig og så jer, altså – skal nemlig på eventyr. Gange tre. I aften flyver vi til Alperne. Til sol, sne, crêpes, croissanter, kys i liften og forlænget venne-weekend med brædder på fødderne. Det bliver herligt! Og på næste fredag flyver vi en uge til sydens sol. Til poolfloats, små begejstrede hvin fra Pix&Nix, badeferie, omelet-kok og bobler til morgenmad og en hel uge på langs. Åh. Mine skuldre falder 10 cm bare ved tanken. Og så – som kronen på værket – tager vi på weekend til Milano. Til forår i storbyen, til Aperols, pizza, pasta, veninder og måske lidt shopping. Jo. Jeg glæder mig som et lille barn til det hele. Men vi får travlt, kan I nok se. Og jeg har tømt memorykortet og pakket ekstra batteri til kameraet, så jeg håber, at I er klar til at hænge med på eventyr <3

5 kommentarer

 • Lykke

  Åhhh….. Lyder dejligt ! Men hvordan får du råd/ fri fra job til al den ferie du har i løbet af året ?Tips ønskes tak :)) God ferie …..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Acie

   Hej Lykke. Det spørgsmål får jeg overraskende tit, men jeg har ikke mere ferie end de fleste andre – 6 uger om året. Påsken er jo taknemmelig med de mange helligdage og det er egentlig mit bedste tip: sørg for at lægge dine ferier omkring hellidagene, så strækker feriedagene sig noget længere:) Kh

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh hvor lyder det bare skønt! Jeg tæller ned til sommerhus i Jylland og 3 uger i Florida 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh! Det lyder fantastisk! Jeg ser frem til 5 dage i Nordjylland i påsken, det er bare ikke helt så eksotisk.. men ferie er jo ferie, og jeg glæder mig til at lukke mailboxen helt ned.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Lyder fantastisk med så meget rejseri!

  Kender du Milano? Ellers husk at tage til kanalerne ved Darsena. Og check de små forretninger ud på Corsa di Porta Ticinese

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Opskrift: citrontærte med marengs