Du læser nu
Postkort <3

Postkort <3

zara-ternet-kjole-roed-23-of-31

Ahh.. Ferieslaphed<3 To nætter med +10 timers søvn og fregnerne på næsen fra Val d’Isère begynder at have selskab af lår, der ikke længere er gennemsigtige. Vi tanker op på palmesus, pool, familietid, is, lydbøger og krammere fra vores to små yndlingsmennesker. Jeg har opfundet den bedste leg (i al beskedenhed, naturligvis;)). Jernkrammer-legen. Den går i sin enkelthed ud på at kramme de små størrelser så hårdt man kan (… altså…) og nægte at give slip indtil de gir’ et møs på kinden. De hviner af lykke og jeg indkasserer både krammere og møs i en lind strøm – alle er glade<3

Dagene starter med kærlig hjælp fra en mand i en lille hvid jakke, der laver omeletterne præcis som man beder om, og de voksne skyller dem ned med mimosaer… Resten af dagen fortsætter i samme slappe tempo og min mand begynder allerede, at vise de første tegn på rastløshed. Tsk tsk. Jeg – derimod – har det helt g.l.i.m.r.e.n.d.e. 😉

Og iøvrigt – hvis tingene herinde går lidt for langsomt, så følg endelig med på insta.. jeg opdaterer poolplask og palmer i real-time på stories 😉 Find mig HER.

zara-ternet-kjole-roed-2-of-31

zara-ternet-kjole-roed-3-of-31

zara-ternet-kjole-roed-1-of-31     zara-ternet-kjole-roed-30-of-31

 Kommentarer (5)
  • Det lyder dejligt! Især den del med søvnen, for alle ved jo, at man som forældre ikke får nok søvn…. Just sayin’, hæhæ! 😉
    Har aldrig fået sagt til lykke med den kommende titel som MamaAcie, men nu drømte jeg tilfældigvis om dig i nat, hvor jeg også fik fortalt, at du egentlig var en hulens sej type. Mindes jo vores debatdage (det var hyggeligt dengang), og synes bare det er sjovt at du er ‘endt’ som den store ‘influencer’ eller hvad vi kalder det i dag. Det er sgu godt gået.
    Anyway – nu fik jeg også skrevet til dig på bloggen – du er sej, og jeg glæder mig til at følge med i graviditeten (forhåbentlig uden flere problemer)! Og til lykke for hulen! Det bliver det vildeste! Børn er sjove!

    • Årh tak Beam – og ja, det er skørt at tænke på, at det hele startede dengang på Depjatten. Det var gode (og til tider dramatiske, hahaha) dage <3 Nu sidder vi her små 10 år efter, jeg er gift og har en lille cornichone i maven, men deler stadig billeder af mig selv på nettet – det kan man da kun klø sig lidt i skægget over. Hyggeligt er det nu – og især, at der er nogle af jer 'gamle', der stadig hænger med. Dét betyder noget <3

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top