Du læser nu
En ferie-status

En ferie-status

rejser-gran-canaria-1-of-1

Der er gået ferie i den. Sådan for alvor. Tempoet er langsomt på den måde, det kun kan være, når man har haft ferie i mere end 8 dage. Når den endelige ro indfinder sig, og man kan blive helt træt af et lille slag minigolf. Det er sundt (siger jeg til min rastløse mand), og vender en side i den bog, det har taget mig uforholdsmæssigt langt tid at læse færdig. Jo. Her går det godt.

Antal is spist: 7

Familie-placering i mini-golf: #3

Bøger læst: 2 (og en lydbog, hvis det tæller)

Store planer lagt i solstol:…. mange. (alt fra husprojekt til kommende sommerferie)

Antal krammere og møs modtaget fra Pix&Nix:…. endnu flere.

Aperols forsøgt inhaleret, fremfor drukket: 5

Virgin Mojitos onduleret i stedet: 4

Timer sovet pr. nat i snit: 10,5

 Kommentarer (4)
  • Det ser super lækkert ud – lapper billeder både her og på IG i mig:-) Har I købt rejsen som en pakkerejse (hvis ja – hvorhenne), eller selv stået for bookning af hhv hotel og fly?

    • Det er go’ gammeldaws charter leveret af Apollo – jeg ved ikke om det nødvendigvis er hverken den smarteste eller billigste måde at gøre det på, men det er ikke lige mig, der har stået for det praktiske denne gang, så jeg følger bare med 😉

  • Hvem er det, når du referer til Nix&Pix?! Jeg har simpelthen ikke kunne greje det… 😉 #NyLæserPåBanen

    Tak for en skøn blog, du skriver bare så fint og dine billeder er enormt flotte.

    • Ah, det er et godt spørgsmål! Jeg glemmer jo, at I er nogle, der ikke har været med siden for evigt:) Pix og Nix er min nevø og niece på hhv. 6 og 3 år… De har boet de sidste 3 år i New York og er endelig flyttet hjem i januar – så nu hænger vi så meget vi overhovedet kan <3

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top