Du læser nu
HUSPROJEKTET – og 20 boligitems under 500kr..

HUSPROJEKTET – og 20 boligitems under 500kr..

Jeg skylder jer en opdatering på vores husprojekt – det er ikke en spændende én af slagsen, for egentlig er der ikke rigtigt noget at opdatere om. Og så alligevel. For lidt har jo ændret sig siden vi gik igang. Og på sin vis givet os en form for deadline for projektet. Den oprindelige drøm var jo at bygge selv – og vi nåede at være på besøg hos 3 forskellige husfirmaer, der alle hjalp med at tegne plantegninger, lave materialespecifikationer og pejle os ind på, hvad vi gerne ville…. Vi nåede også at lægge bud på 2 grunde, der blev nappet foran næsen på os… Alt sammen pre-pregnancy.

Og pludselig var der en lille dame (dengang en lille spire), der bankede på. Jeg tabte al energi og druknede i kvalme, og i et kort øjebliks realisme, gik det op for os, at det godt kunne være, at vi skulle udvide søgningen fra byggegrund og nybyg til bare ‘hus’. Eller rettere, hjem. 

Og dér er vi nu. Vi kigger både efter grund, men ved også at tiden er ved at løbe fra os og dét projekt – vi kan godt liiiige klemme os sammen, når Cornichonen kommer, men ikke mere end et års tid. Max. Det er altså deadlinen. 16 måneder fra nu. Vi troede vi havde fundet husET mens vi var på ferie. Havde aftale om fremvisning efter hjemkost og store forventninger. I mit hovede var vi nærmest allerede flyttet. Til sildebensparket og et stenkast fra Øresund. Sommeraftner på min nye terrasse og mere end 3 meter til loftet. Jo, det var perfekt. Og så blev det solgt. På 3 dage, mens jeg lå og skvulpede i en pool mange tusind kilometer væk. Og jeg er stadig skuffet, og får ondt i maven ved tanken. Øv.

20-items-under-500kr

affiliate-bar-1

 

Men for ikke at gå helt sur i det, forsøger jeg at shine Kajen op. I det små. Det er jo ikke nu, man skal ud og købe nye dyre møbler. Nej. Der må nipses. Og redebygges lidt sideløbende med at vi leder videre. Drømmes om Cornichonens hjørne (.. det er alt det kan blive til, så længe vi bor på Kajen) og de hyggelige ting, vi skal købe til hende. Så hér er min – indrømmet, lidt rodede – liste over små ting, jeg ønsker mig lige nu. Små ting, der kan give lidt nyt liv til vores ‘gamle’ rammer, indtil vi finder nogle nye. Og allesammen ting, der ikke koster mere end 500kr. (well – ihvertfald ikke, når man bruger koden BIRTHDAY25, der giver -25% på alt hos Moodings de næste 3 dage)

1 HER // 2 HER // 3 HER // 4 HER // 5 HER // 6 HER // 7 HER // 8 HER // 9 HER // 10 HER // 11 HER // 12 HER // 13 HER // 14 HER // 15 HER // 16 HER // 17 HER // 18 HER // 19 HER // 20 HER

Kurvene med lavendler vil passe perfekt på altanen med den kelim-agtige pude, plakaten fra LA skriger af gode minder, messingspejlet vil være perfekt på badeværelset sammen med RO-pindende, de to sæber, beton-skjuleren og messinglampen vil passe perfekt til vores hvide køkken med metrofliser og messinggreb, flagguirlanden, lysboksen og musik-uroen er til Cornichonen, tæppet vil være genialt i entreen og messingbakken skriger nærmest til at blive brugt til at servere iskolde gin-tonics på hele sommeren. Jo. Det ønsker jeg mig. Hvad ønsker I jer mon?

Misioo boldbassin

 Kommentarer (14)
 • Nu forsøger jeg mig lige, at skrive på et gammelt blogindlæg;-)
  Jeg vil bare høre, og du vil fortælle lidt om, hvilken type hus i var ude efter, da I lavede tegninger hos byggefirmaerne? Jeg savner lidt inspiration, da vi muligvis har fundet en grund vi kan bygge på.

  • Vi fik tegnet 1.5-plans huse på 180m2 – alle hvidfilsede, med sorte tegl og kvartvalmet tag. Meget klassisk med andre ord:) Vi besøgte iøvrigt både Danhaus, Huscompagniet og Eurodan og indhentede tilbud.

   Det var min oplevelse, at man mere eller mindre kunne få hvad man ønskede sig – de har alle ‘modeller’ man kan tage udgangspunkt, men alt kan ændres.

   Kh

 • Leder i stadig samme sted? I skal bare købe inden 2021 jo med de nye beskatningsregler.

  • Vi har udvidet området lidt – og ja, hvis man ser helt økonomisk på det, men der er jo et pladsbehov bag, der trumfer nye beskatningsregler 🙂

 • Så mange fine ting! Jeg bliver moster (igen) den 23. maj og må hele tiden tage mig selv i ikke at købe alt hvad jeg falder for og den kommende storesøster skal jo også have en pakke eller to 😉
  Jeg ønsker mig en fin sommerjakke (der ikke koster 3800, hvorfor laver Tiger of Sweden så fine ting?), lyserøde sneakers og et sæt sengetøj fra aiayu. Og har lige set første sæson af Outlander, så har også fået en forkærlighed for tern, fine kjoler, stort strik og så ville en rejse til Skotland heller ikke være det værste 😄
  Jeg håber snart I får drømmegrunden eller huset!

  • Årh, det lyder også som nogle gode ting Maiken!! Og tak – der dukkede noget op igår, som vi gerne vil ud og se. Kryds fingre for os!! :-*

  • Fingrene er krydset!
   Jeg ved ikke om det er okay, men nu skriver jeg det for jeg har tænkt på at gøre det, det sidste års tid. Jeg har fulgt dig rigtig længe og dig og Tine Strange har/var altid været mine favoritbloggere og jeg tænker ofte på hvad hun gik igennem lige inden hun besluttede at stoppe og hvis du stadig snakker/ser hende så håber jeg at alt er gået i hende og hendes mands retning og at de er kommet igennem det hele sammen <3

  • Åh – jeg er helt med dig her Maiken 🙂 Også med CharlotteD.
   Jeg håber, de har det godt 🙂

  • Jeg skal nok videreformidle jeres søde beskeder, når jeg snakker med dem 🙂

 • Don´t worry. Det er først når baby begynder at kunne gå, at man får en ustyrlig lyst til at købe hus. Og endnu mere, når de fylder 2 år. Vi leder stadig og har fundet ud af, at hvis der er noget der oprigtig interesserer, så skal man ikke vente. Det må man finde ud af på den hårde måde..suk.. Og jeg er ikke typen, der handler hurtigt. Jeg overvejer og researcher til uigenkaldelighed for sådan er min fornuft. Desværre samarbejder det ikke helt med nuværende husmarked. Av..

  • Jeg er på samme måde – altså, jeg var 21 før jeg fik lavet huller i ørerne, fordi jeg gerne ville være HELT sikker på, at jeg ikke ville fortryde det. Slap af Agurk. Gør det nu bare.

  • Samme her. Det “kostede” os fire huse, inden vi fandt vores nuværende. Vi bød for lavt, eller kom “nr 2”. Så belastende.

 • Så fint!

  Babyer fylder nærmest ingenting det første års tid, så det er dine egne indkøb af baby gadgets som afgør hvor meget plads den lille dame har brug for 😉

  • I know – det er derfor vores endegyldige deadline også først er om 16 måneder:) Indtil da må den lille dame klare sig med et hjørne (men der er jo nogle praktiske ting, man trods alt skal finde plads til.. en seng fx.. og en pusleplads.. Men men – det løser vi nok også. Satser jeg på;)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top