Du læser nu
#HomeSweetKajen søger nye ejere..

#HomeSweetKajen søger nye ejere..

acie-lejlighed-indiakaj-oesterbro-langelinie-2-of-14

I allerede flere, der har bedt mig give lyd, når Kajen blev sat til salg – og det er den så helt officielt nu. Det giver et sug i maven på den lidt sørgmodige måde, for Kajen har dannet ramme om ordentligt mange fine minder og stunder i mit liv. Jeg kommer helt sikkert til at fælde nogle tårer, når jeg skal skrive under på en salgsaftale – snøft. Nuvel. Life most go on, nye kapitler, spændende ting i vente og alt det der – det er nu stadig bare lidt hårdt.

Jeg håber, at Kajen finder nogle nye gode ejere, der vil sætte ligeså stor pris på livet hér – lige på kanten af vandet, 800m fra Kgs Nytorv og med Kastellet i baghaven. Det her område er en lille lomme af sweet living – løbeture på Kastellet, morgendyp i havnen om sommeren, aftengåture og is på lystbådehavnen og et par minutter på cykel til indre by<3

I kan se en masse billeder nedenfor – og endnu flere på salgsannoncen som I finder HER. Del endelig, hvis I kender nogen gode mennesker, der kunne være værdige til at overtage vores lille perle<3

acie-lejlighed-indiakaj-oesterbro-langelinie-5-of-14acie-lejlighed-indiakaj-oesterbro-langelinie-4-of-14

[Vores åbne stue og spisetue med det vildeste kig ned igennem havneindløbet – vand så langt øjet rækker]

acie-lejlighed-indiakaj-oesterbro-langelinie-3-of-14

[Vores køkken – hvidt og klassisk med messing greb og armatur og masser af skabsplads]

acie-lejlighed-indiakaj-oesterbro-langelinie-6-of-14 img_0717 img_0711 img_0710 img_0709 img_0706acie-lejlighed-indiakaj-oesterbro-langelinie-12-of-14

[Vores store soveværelse med god skabsplads – og den fineste lille detalje i form af et vindue i ‘sengehøjde’. Jeg sover – naturligvis – i den side af sengen, hvor man langsomt kan vågne, mens man ligger og kigger ud på vandets skvulpen. Livskvalitet level 1000]

acie-lejlighed-indiakaj-oesterbro-langelinie-8-of-14

[Vores helt klassiske badeværelse med både vaskemaskine og tørretumbler. Og rain shower. Og ekstra skabsplads over toilettet til håndklæder etc. etc.. Yas.]

acie-lejlighed-indiakaj-oesterbro-langelinie-2-of-3 acie-lejlighed-indiakaj-oesterbro-langelinie-1-of-3 acie-lejlighed-indiakaj-oesterbro-langelinie-3-of-3 altan-ikea-lounge-3-of-9 altan-ikea-lounge-1-of-9 altan-ikea-lounge-2-of-9 acie-lejlighed-indiakaj-oesterbro-langelinie-1-of-14

[Vores helt fantastiske vestvendte altan – hér er både udsigt over vandet, Kastellet og alle byen tårne. Iskold rosé smager bare bedre på varme sommeraftener, når man sidder hér i solnedgangen]

moss-copenhagen-frill-sweater-1-of-13 acie-lejlighed-indiakaj-oesterbro-langelinie-14-of-14

[Vores hood<3 En lille oase midt i byen – hér er man tæt på alt, men har sit eget fredelige lille åndehul. Vi elsker at gå ture på Kastellet, at spise is ved lystbådehavnen, at bade i havnen om sommeren – og så er der ikke længere end at man kan gå hjem fra datenights inde i byen. Fx på MASH. <3]

 Kommentarer (9)
 • Åh hvis bare jeg havde 4.495.000 på kontoen (eller kunne låne den slags penge på S.U.) hvor ser det fantastisk ud, forstår godt det er svært at give slip på, men samtidig er jeg sikker på at jeres nye hjem bliver mindst lige så fantastisk, tænk sig, det bliver rammerne for jeres FAMILIE – og alle de minder der kommer til at være i det hus… altså <3 jeg er så vild med dig og din blog

 • Sindssygt flot bolig. Det ville jo være DRØMMEN at bo sådan et sted, hvis jeg havde pengene! Hvor er det flotte loungesæt på altanen fra? Det ville passe perfekt ud på min nye altan 🙂

 • Den er helt enormt lækker jeres lejlighed.
  Kan godt forstå den må være svær at slippe, men det der venter bliver helt sikkert lige så godt 🙂
  Pøj pøj med salget – og selvfølgelig også med det nye fine hus 🙂

 • Virkelig lækker lejlighed! Håber i får den solgt hurtigt (selvom det tror jeg nu i gør – der er jo virkelig rift og lejligheder her i kbh)

  <3

 • Giver den max en måned, den er væk lige om lidt 🙂 – skal du så til at pendle på arbejde, Acie?

  • Vi krydser fingre – den blev lagt op igår, og der virker til allerede at være run på 🙂

   Og tjaaa tjooo – først og fremmest skal jeg jo på barsel. Og så må vi se hvad der skal ske derefter. Det er klart, at vi (som de fleste andre børnefamilier) er lidt bekymrede for hverdagslogistikken, så vi har ikke helt besluttet hvad der skal ske. Der er jo heldigvis mere end et år til at det bliver relevant:)

 • Det ér altså en virkelig lækker lejlighed! Men holy moly, lejligheder koster knaster i Kbh!(sagde den uvidende vestjyde..)😳 Håber, I kommer til at tjene en skilling på den!
  Forstår godt, det bliver en smule vemodigt at skulle derfra.. Men hey, jeg kan allerede se barnevognen under magnolie-træet (hvis jeg husker ret) for mig 😉

  • Tak Signe – og ja for pyffer, der er knald på boligmarkedet hér i København+omegn (hvilket jo også var med til at afgøre, at vi skulle købe noget større NU, for at det ikke skulle blive FOR dyrt, selvom vi er søgt ud af byen). Og du har ret – både jeg og barnevognen skal chille under magnolietræet. Jeg har allerede overvejet om det mon er dér vores treeswing skal bo <3

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top