Du læser nu
Søndagscykeltur..

Søndagscykeltur..

zara-gingham-reebok-clubc-85-outfit-6-of-16

Skjorten har efter 3 års plagen fra undertegnede købt sig en cykel… Jeg har simpelthen synes det har været så absurd irriterende, at vi aldrig har kunnet cykle noget sted hen sammen. Til nytårsfest på Østerbro hos venner. En tur på Pixie. En tur på Tolboden. Den slags. Bare lige komme rundt. Men nu – e n d e l i g – har han bukket under og anskaffet sig en jernhest. Således har jeg lokket ham med på cykeltur hele 2 gange i den forgange weekend. Bevares, den ene gang blot til bageren, men jeg tager det hele med.

I mandags – som jo var en slags forsinket søndag – lokkede jeg ham på den helt store rundtur. Cyklede de nye kvarterer i Nordhavnen tynde. Tog på opdagelse. Cyklede videre ud til Svanemøllekvarteret og kiggede på store huse – pegede på kobbertagrender og andre fine løsninger, og blev enige om, at det kunne være fin inspiration til eget hus.

Cyklede hjem i stiv modvind hele vejen og ramte Kajen med godt 8km i benene – ganske udemærket for en lille helligdagstriller. Nu håber jeg bare, at jeg kan lokke ham med ud igen før det bliver helligdag næste gang 😉

zara-gingham-reebok-clubc-85-outfit-7-of-16

zara-gingham-reebok-clubc-85-outfit-4-of-16zara-gingham-reebok-clubc-85-outfit-9-of-16 zara-gingham-reebok-clubc-85-outfit-13-of-16

 Kommentarer (3)
  • Hej Katrine

   Det er vist egentlig en kjole, men jeg er så lang og kombineret med babymaven, bliver alt lidt kort på mig – anyways, den er fra Zara 🙂

   Kh

 • En cykel er fuldstændig uundværlig i København. Og selvom i flytter nordpå, så kan cyklen jo stadig komme med på tur i skoven og til vandet.
  Mine drenge har elsket at være på tur både bagpå min cykel og i ladcykel, siden de var 6 måneder gamle.
  Det med at have dem på bagsædet i bilen, og forsøge at underholde dem imens man kører, har bare aldrig fungeret for mig (bliver også enormt køresyg af ingenting 😉 )

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top