Du læser nu
10 ting jeg vil lave i juli..

10 ting jeg vil lave i juli..

juli-listen-acie-1-of-1

 1. Forsøge ikke at få for meget FOMO, når mit insta-feed svømmer over med feriebilleder – vi ville have været på roadtrip til Sydfrankrig. Til et lille hus i bjergene med en lille pool. Og friske croissanter hver morgen. Og Orangina. Og grillmad. Og tosomhed. Men så købte vi et hus – og feriedagene ryger derfor til flytning.
 2. …. Speaking of – juli skal atlså også gå med så småt at pakke vores liv i flyttekasser.
 3. Men sommer i København skal også nydes – blandt andet med en tur på vandet med “Hey Captain!”. Det hyggeligste kanalrundfarts-koncept startet af to gamle studiekammerater, der alle dage, har været gode for en røverhistorie eller 3. Jeg kan ikke forestille mig en bedre måde, at se København fra søsiden på <3
 4. Fejre Skjortens følle med den sædvanlige tur på Mash.
 5. Nyde at hele Danmark står og strutter af frodighed – som på billedet foroven, nappet i mine forældres have. Allerede til August begynder det at ændre karakter – kornmarkerne står solsvedne og gyldne, blomsterne er afblomstret, og frugttræerne er tunge af frugt.
 6. Nyde at juli er min sidste måned på job inden jeg går på barsel… Det føles lidt bittersweet. Som at lukke et kapitel. Først skal jeg bruge min tid på at komme på plads i det nye hus – sikre, at reden er klar. Og så skulle hun gerne komme. Det lille myr – vi glæder os <3
 7. Grille med Konerne og deres mænd, hvis kalendrene kan gå op. Det er det værste ved voksenlivet, hvis I spørger mig. At det er så svært, at få kalendre til at mødes.
 8. Køre i sommerhus, bade, grille og købe friske grøntsager i en af de mange små gårdbutikker. Jordbær, majs, ærter og kartofler af den slags, der kun lige akkurat, er blevet hevet op af jorden.
 9. Få kørt sommerkjole-arsenalet i heftig rotation. Ikke noget med at gå med den samme to dage i træk (en dyd jeg ellers mestrer). Næ. Nu er de købt, så nu skal de bruges. Sæt igang unge dame.
 10. Skrive postkort til nogle af dem vi har kær – også selvom vi ikke skal nogen vegne. Men en rigtig gammeldags kort-hilsen vækker altid lykke – ikke mindst hos gamle bedsteforældre. Og så synes jeg det er så smart, at man kan lave dem selv hos PostNord.

Jo. Juli. Du skal dufte af dansk sommer hos mig<3 Hvad skal I mon lave i juli? Hvis det inkluderer en rejse, så send mægtig gerne et lille virtuelt postkort hjem til mig.

 Kommentarer (7)
 • Det lille hus i Frankrig I bjergene lyser godt. Er det privat elle noget du kan fortælle mere om? 🙂

 • Jeg har i flere år brugt touch note app til at sende postkort fra. Det er billigere end postnord og hurtigere 🙂

 • Guuuud, hvor lyder det bare skægt med den kanalrundfart. Jeg er i praktik i København det næste halve år, og har stærke intentioner om at suge så meget som muligt af hovedstaden til mig undervejs, så måske en rundfart ikke var nogen dårlig idé? 😉
  – i øvrigt: dybt suk over det med kalendere. Sidder pt. selv og har mest lyst til at opgive projektet, haha

  Knus
  // http://www.moonlitmadness.dk

 • Min kæreste og jeg skal på kør-selv-ferie i Norditalien (begge dele for første gang), så hvis du tilfældigvis har nogle rejsetips dertil, så vil de blive modtaget med kyshånd. 😄

  Ps. Jeg gad nu altså godt bytte min ferie væk for hus-indflytning og redebyggeri. 😜😍

 • Det lyder som nogle dejlige planer – jeg giver dig helt ret i, at jonglerer tider med andre, ofte er svært, men derfor også skønt når det lykkes – det kræver bare en indsats 🙂

  – A

 • Det lyder nu som en dejlig juli alligevel! ❤️ Jeg synes i vinters, at det var verdens bedste idé at melde mig på summer school, så det skal jeg bruge min juli på. Og arbejde.. Ferien må vente til august. Så du behøver i hvert fald ikke at få fomo her fra 😄

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top