Du læser nu
Datenight på tagterrassen..

Datenight på tagterrassen..

datenight-tagterassen-sommerferie-2-of-11

Som jeg skrev forleden dag, har vi store ambitioner om at forsøge at nyde den danske sommer, når nu vi har vinket farvel til rejseplanerne – igår aftes blev det til en impulsiv datenight på tagterrassen, da solen begyndte at kigge frem henad eftermiddagen. Det kan føles helt eksotisk, at sidde deroppe, når solen flankeres af et svagt lydtæppe af bølgeskvulp og the occassional speedbåd, der langsomt tøffer gennem havneløbet med roséskålende gæster ombord.

Som nævnt var det impulsivt, så der var dømt helt almindelig onsdagsmad – men hvad gør dét, når den kan indtages på dén facon? Hvis vejret holder (og det virker det jo til, lige nu), vil jeg se, om jeg kan lokke ham den lange med derop til gamenight i aften. Han er nemlig igang med at lære mig at spille backgammon (tænk sig – 30 år gammel og endnu backgammon-novice….), og jeg tænker, at hvis jeg lokker med nok snacks, så følger han nok med 😉

Min kjole er iøvrigt (endnu) en hvid sag fra H&M – I kan finde den online HER.

datenight-tagterassen-sommerferie-9-of-11

datenight-tagterassen-sommerferie-6-of-11 datenight-tagterassen-sommerferie-3-of-11 datenight-tagterassen-sommerferie-4-of-11 datenight-tagterassen-sommerferie-5-of-11 datenight-tagterassen-sommerferie-10-of-11

 Kommentar (1)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top