Du læser nu
Sommerhuslykke..

Sommerhuslykke..

sommerhus-lykke-acie-blog-3-of-13

Vi drønede i sommerhus forleden. Bare en smuttur. Udsigten til en rigtig ægte sommerdag lokkede, og jeg plagede om at få lov til at komme ned og bade. Så det gjorde vi. Fiskefrokost på landet, slappe timer i en solstol og årets allerførste dyp i havet. Det var slet ikke så koldt, som jeg havde frygtet – men jeg har nu aldrig været den der først kommer under, og var det ej heller ved denne anledning.

insta-5-of-5

[Smukke lavendler langs vejkanten og en duft af Provence på Enø – mine egne på altanen er blevet underligt grå i det.. Jeg tror måske, de har fået for meget vand (… stop nu regn).]

sommerhus-lykke-acie-blog-10-of-13

[Vi (as in, mine svigerforældre) har sommerhus kun en kort stroll fra vandet – det er altså fedt..]

sommerhus-lykke-acie-blog-13-of-13

[Sommer i Danmark – intet slår de farver<3] sommerhus-lykke-acie-blog-5-of-13

[Inden jeg mødte min mand havde jeg kun brugt strandende nordpå, men Enø kan altså også noget – der bliver ikke ret dybt og der er ikke ret mange sten. Helt perfekt]

sommerhus-lykke-acie-blog-6-of-13

[Duften af dansk sommer – vilde hyben]

sommerhus-lykke-acie-blog-2-of-13

[Yours truly med rund mave – den strutter efterhånden.. Tænk at hun ligger derinde<3 Både badedragt og cover-up er iøvrigt fra ASOS, men købt for nogle måneder siden og således udsolgt nu]

sommerhus-lykke-acie-blog-7-of-13

[Det fineste hus på Enø<3]

sommerhus-lykke-acie-blog-4-of-13sommerhus-lykke-acie-blog-8-of-13 sommerhus-lykke-acie-blog-12-of-13

sommerhus-lykke-acie-blog-1-of-13

[Min bedste sommerhusven<3]

 Kommentarer (6)
 • Åh, Enø. Jeg er vokset op i Næstved, og har således brugt utallige sommerdage med at cykle til Karrebæksminde for at bade, så de her billeder bringer så mange bardomsminder frem. I min familie er der obligatorisk stop i ishuset lige før du cykler ind i skoven, haha. 🙂

  • Det lyder også rart – jeg ved, at min mand har gjort præcis det samme, dengang han var lille og lyshåret <3

  • Tusind tak <3 Jeg er nu glad for at det kun er en midlertidig accessory, hehe 😉

 • Det er altså virkelig flot, hvordan din graviditet kun har sat sig på maven og sikke en fin mave! Held og lykke med det hele.

  • Tusind tak Lærke<3

   (with that being said, er jeg – som med så mange andre ting – kommet frem til, at det virkelig må være noget genetisk/hormonelt betinget… Jeg var helt overbevist om at jeg ville blive sådan en, der tog mindst 30kg på ligegyldigt hvad jeg gjorde… Og jeg har så absolut spist flere kager end jeg plejer;) ..).

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top