Du læser nu
Lykkeglimt #9

Lykkeglimt #9

Hver 2. søndag er #Lykkeglimt-søndag – en lille opsamling på to ugers lykkeglimt i Agurkelivet. Den slags øjeblikke, der er ekstra fine. Det er ikke tilfældigt at de falder om søndagen, for det er jo gerne dér, at vi alle rammes at lidt ‘sunday blues’ – og så må der hyggeligheder til. Her passer de små lykkeglimt så fint – og nu er det altså tid igen<3

strandtaske-fra-frankrig-strataske

[Pix og Nix har været på ferie i hvad der synes som en evighed – men nu er de kommet hjem igen OG endda med en flot feriegave til mig. En ny strandtaske, som har ét særligt vindende feature – skulderstrop<3]

sommer-i-danmark

[Roadtrips til sommerlandet, der byder på de smukkeste farver]

hverdagskager

[Jeg opfandt konceptet “Tour-Kage” (desværre først i Tourens sidste uge) og således bød juli altså på lidt flere kager end normalt. Og måske lidt flere end hvad godt er;) Nuvel. It was one week.]

 badenymfe-i-palmekimono-far-h-og-m

[Dovne weekenddage, besøg hos gode venner i sommerlandet, en rejemad på Rørvig Kro, en gammeldaws og et dyp i bølgerne. Helt perfekt]

vejside-groent-i-hornbaek-og-nybagte-boller

[Vejsidegrønt – hindbær, jordbær og nyopgravede små kartofler. Smagen af dansk sommer. Flankeret af hjemmebagte boller på regnvejrsdage]

sommerkjole-og-iskaffe

[En ny gul sommerkjole fundet på udsalg – og slappe eftermiddage med (mere) kage og månedens favorit: iskaffen]

aeggemad-med-tomat

[Efter avocado-madens domineren har jeg genfundet lykken ved dens jyske fætter – æg&tomat-maden.]

foedselsdagsfejring-pandekager-og-morgenmad-pa%cc%8a-sengen

[Min Skjortes fødselsdag. Med morgenmad på sengen og pandekager. For hvorfor skulle man ikke dét, bare fordi man fylder 34?]

badenymfen

[Juli har gjort mig til en regulær badenymfe. Mere end jeg nogensinde har været. Jeg ved ikke om det er fordi min kernetemperatur nærmer sig en 47-48grader, eller fordi følelsen af vægtløshed er ekstra kærkommen. Regardless – jeg bader så tit jeg kan komme til det]

brunch-pa%cc%8a-granola

[Weekendmorgenmad på Granola – min bestilling: en gang grapefrugt med mynte, en pain au chocolat, en gang skyr med granola, ristet rugbrød, ost og et blødkogt æg. Og så selvfølgelig et glas friskpresset juice og en kaffe on the side. Helt perfekt]

Flere hverdagslykkeglimt serverer jeg dagligt på @acieagurk – følg gerne med <3

 Kommentarer (3)
  • Hej. Først vil jeg lige sige, at jeg nyder at følge din blog og bliver ofte meget inspireret. Jeg er som dig også gravid og med termin i starten af oktober. Vores kropsbygning er meget ens, med lidt ekstra på sidebenene 😉 i forhold til andre bloggere skiller din figur sig jo også lidt ud. hvad gør du for at det ikke tager overhånd under graviditeten?

  • Hvor er det altså bare fedt, at du bader så meget! Selv har jeg ikke været i havet en eneste gang i år, og det huer mig virkelig ikke, men det er bare som om havtemperaturen stadig er lige det koldeste for os der holder os til en kropstemperatur <40 grader, hehe 😉

    Knus, og god søndag til dig
    // http://www.moonlitmadness.dk

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top