Du læser nu
Endelig – husnøgler!

Endelig – husnøgler!

acie-4-of-9

Juhuuuu damer – så kom dagen endelig! Kl 11 i formiddags fik vi endelig nøglerne til huset og er således helt vaskeægte husejere nu. Derfor kommer dagens post altså også lidt sent – for vi har brugt hele dagen i de nye omgivelser. Først med en smule overvældelse. Hvor skal man starte? Hvor kan man starte? Imorgen kl 7 (gisp) kommer vores gulvmand og går igang. Efter ham kommer maleren i næste uge. Og så kommer rengøringsholdet. Inden vi flytter rigtigt ind om ret præcist 14 dage.

Så mens Skjorten gik og fjernede et par gamle rawplugs fra væggene, gik jeg på opdagelse i haven. Opdagede alle mulige herlige ting, jeg ikke havde den fjerneste idé om fandets. Forskellige bærbuske heriblandt. Og et æbletræ jeg heller ikke vidste vi havde. Og et lille fuglehus. Og så ringede jeg fluks til Pix&Nix (nevø og niece) og inviterede på en is i den nye have – de mødte op med højt humør og godkendte fluks trampolinen, legehuset og den lille bålplads. “Skal vi lave snobrød en dag?”, spurgte jeg Pix og tænkte, at det ville den 6årige sikkert synes var sjovt. “Njaa… Skumfiduser. Jeg vil hellere have skumfiduser”, svarede han. We’re clearly related.

Og så bad jeg Skjorten om tage et billede af mig og min højgravide mave foran domicilet. Han havde tydeligvis travlt med andre ting, for det er vist blevet noget sløret. Jeg beklager. Men I kan nok godt se, at det er mig alligevel;)

acie-9-of-9 acie-8-of-9 acie-6-of-9 acie-5-of-9 acie-3-of-9 acie-2-of-9 acie-1-of-9

 Kommentarer (15)
 • Det er sådan et skønt hus! En lille sjov historie fra en læser: Så har jeg tilbragt så mange timer i det hus og i den skønne have, da det er min veninde fra gymnasiets barndomshjem.
  Er sikker på i nok skal blive glade for det og stort tillykke med det. Jeg glæder mig utrolig meget til at følge det og jer 🙂

  • Hyggeligt – jeg har godt mødt hende. Vi var rigtigt glade for, at overtage huset fra sådan en god familie<3

 • Hvor ser det altså ud til at være et helt igennem fantastisk hus, rigtig hjertelig tillykke med overtagelsen. Det må føles en kende surrealistisk.

  Håber at vi får lov til at se hvordan I indretter jer.

 • Hej Acie, vi kigger efter hus, og er nysgerrig efter at høre, hvordan I fandt frem til netop jeres? Kigger hos forskellige mæglere og på boligsiden, men måske du har nogle sider eller metoder, du var glad for? Synes tit man skal søge efter område/postnummer, og som jer, er vi egentlig ikke kræsne med området, så længe huset er det rigtige. Håber du vil dele nogle fifs og give indblik i jeres proces😊

  • Jeg er faktisk også nysgerrig efter det samme, til når vi på et tidspunkt skal forlade Frederiksberg C. ☺️❤️

  • Hej Cecilie

   Sorry det lidt træge svar – jeg havde overset dig:)

   Puh – jeg har ikke nogen gode tips. Jeg brugte tiiiimer på boligsiden – for egentlig var vi ret kræsne med området. Vi havde nogle specifikke postnumre vi søgte på, og dem tog jeg så fra en ende af nærmest hver dag, for at se om der var kommet noget nyt (filtrede på liggetid, så de nyeste kom øverst).

   Hvis I ikke er kræsne med området kan I måske være mere specifikke om hvilket hus i leder efter? Altså – jeg tænker at I måske kan være mere specifikke på størrelse, grundstørrelse, antal værelser, byggeår og den slags.. Og så køre en ret bred kortsøgning via boligsiden? Det tror jeg ville være min angrebsplan:)

   held og lykke med jagten!! Det er så spændende!!

   Kh

 • Stort tillykke!! 🙂 Hvor ser det bare utrolig smukt og lækkert ud! 🙂 Håber at du kommer til at dele en masse indlæg indretnings/ ombygningsprocessen 🙂 Det er i hvert fald en spændende tid i går i møde! 🙂

 • Tillykke!!! Hvor er det fantastisk for jer 🏡 vi overtager vores hus om 14 dage, og flytter ind med vores lille pige på 5 uger, behøver jeg sige at vi GLÆDER os? 🙂 Bor Pix & Nix i nærheden af jeres hus?

  • Tak søde Jane – og også tillykke til jer, med både det ene og andet <3 Sikke en vild tid, vi er midt i begge to, hva'!?

   Og ja og nej – ikke tæt nok på at de kan cykle fx, men heller ikke længere væk, end at det tager et kvarter at køre. Så det er sådan set fint nok:)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top