Du læser nu
Om at finde hjem..

Om at finde hjem..

acie-hus-1-of-2

Det er jo lidt en proces. Altså. Det der med at finde hjem. Lige nu er vi sådan in between. Bruger flere og flere timer i det nye hus. Pakker lejligheden sammen. Og som var huset en ny kæreste (ikke at jeg er i markedet), tager det noget tid, at finde hinanden sådan rigtigt.

Men det føles godt. Og rart. Og rigtigt. Og for hver ting, der bliver ‘ordnet’ føles det mere og mere som hjem. Som vores hjem. I den forgange uge har vi haft gulvmænd til at slibe og ludbehandle gulvene og det er blevet SÅ pænt, synes I ik?

Selv har vi været igang med at vaske paneler, der med tiden og (tænker jeg) hyggelige timer med ild i brændeovnen, var blevet lidt tilsodede. Og bare sådan nogle små ting gør sådan en stor forskel. I næste uge kommer maleren. Vi skal have malet alt træværket. Og stuerne skal males lysegrå. Og jeg kan slet ikke vente med at han skal blive færdig, så jeg kan flytte ind. Vi kan flytte ind.

Allerede nu er vi flyttet ind i haven. Har daset med benene oppe og fundet et favoritspot på trappen, der indbyder til en kop kaffe og en snak med hinanden. Jeg kommer til at bruge timer dér. Vi har haft familie på besøg til kolde øl, pizzaer, is og hop på trampolinen (mest de små, altså;)). Og jeg håber sådan, at det er sådan det bliver. At vores hjem bliver sådan et, der samler folk – samler dem vi holder af.

Lige nu går mine mest hede drømme på, at holde Cornichonens første jul lige hér i de lyse stuer. Med alle hendes bedsteforældre, onkel, smoster, fætter og kusine. Og ild i pejsen. Og stort juletræ. Og duften af Skjortens andesovs, der lister gennem værelserne. Et glas rødvin af den tunge slags. Et smukt dækket bord i den spisestue jeg altid har drømt om. Og brunede kartofler. Masser af dem. Dem kan man ikke få nok af;)

Jo. Vi er så småt ved at finde hjem<3

acie-hus-2-of-2

 Kommentarer (22)
 • Tillykke tillykke med det nye hjem!
  Vi flytter selv ind i vores nye hus 1. oktober. Så vil meget gerne høre anbefaling af maler i Nordsjælland!? Hvem bruger I?
  Min mand synes, vi selv skal male, men med hans arbejdstider synes jeg ikke helt, at maling skal være hans opgave.
  Så håber du kan anbefale en god maler😆

 • Jeg tænker, det er smart, at I har tid til at flytte og lave om og nyde det.

  Vi skulle presse flytning ind i travl hverdag og skulle have logistikken til at gå – og så tog det altså lidt tid, før hjemme-følelsen indfandt sig

 • Hov: Jeg kom til at sende beskeden, inden den var færdigskrevet. Haha.

  Stort tillykke med jeres nye, smukke hjem og et endnu større tillykke med graviditeten. Glæd dig til den lille kommer; det er større end stort ❤️
  Min kæreste og jeg har købt en lejlighed, som vi er ved at sætte i stand og som snart skal danne ramme om vores nye familieliv med vores lille datter på snart 2 uger. Vi glæder os!
  Hvem har I fået til at ordne jeres gulve? De er blevet virkelig flotte.

 • Stort tillykke med jeres nye, smukke hjem og et endnu større tillykke med graviditeten. Glæd dig til den lille kommer; det er større end stort ❤️
  Min kæreste og jeg har købt en lejlighed, som vi er ved at sætte i stand og som skal danne ramme om vores nye familieliv med vores lille datter.

 • Rigtig dejligt og hjertevarmt indlæg, ih hvor er det dejligt og spændende for jer. Håber og krydser fingre for, at dine drømme om, at jeres hjem bliver samlingssted for familien går i opfyldelse – der er virkelig intet bedre end at åbne sit hjem for sine kære, og skabe en masse minder lige netop dér hvor man føler sig allermest hjemme 🙂
  Og her kommer så et helt åndsvagt spørgsmål; har du (udover en bror), også en søster? Du skriver conichonen’s moster.. eller forstår jeg det forkert? 🙂
  Kh Christina

  • Det er et godt spørgsmål:) For ja – jeg har en slags søster. Sådan en sister-from-another-mister. Det er hende min storebror har giftet sig med, og som dumpede ind i mit liv, da jeg var 10 år gammel – nok er hun ikke min rigtige storesøster, men så tæt som man iøvrigt kommer det:) Og det virker så ‘tyndt’/distanceret at kalde hende for Cornichonens tante – derfor er hun blevet til smoster. Svigermoster, om man vil. <3

  • Aaahhh, det giver meget bedre mening så. Hehe, troede først det var en stavefejl der stod smoster, men selvfølgelig er det svigerinde og moster sat sammen – hehe, doh 😜

 • Åh så fint skrevet! Sidder selv her i vores nye hus med min datter på tre måneder der lige er faldet i søvn efter mad (så hyggelig putte-tid <3 ) og din beskrivelse af jul ramte lige i hjertet! Tillykke med jeres nye hus!

  • I lige måde – og tillykke til dig også, med både den ene og det andet. Det er hyggeligt, at følges så tæt <3

 • Jeg må bare være fan af at baby har et mad kælenavn 😉 og er nødt til at sige at du er så smukt gravid <3 Glæder mig til at følge jeres hjem her på bloggen også.

  • Årw – tak Isabella. Du er sød. Og uden det skal lyde selvfedt, så er jeg også selv utroligt tilfreds med den måde livet har udfoldet sig på – men sådan skulle det jo selvfølgelig også helst være for alle <3

 • Kald mig bare sentimental, men det der gav mig altså en klump halsen. 😭
  Og det er noget særligt at finde sit helt eget hjem. Vi købte hus for otte år siden, og processen er langt fra slut. 😉

  • Du er sød – jeg er også ekstra sentimental for tiden og sidder tit og drypper i tastaturet, når jeg skriver herinde. Er kun glad for, at I ikke kan se mig – og stolt over, at nogle af jer alligevel kan mærke det <3

 • Fint lille indlæg! Jeg gør mig præcis de samme tanker som du – om både hjem og jul. Jeg er, ganske som du, mommy in the making og jeg glæder mig helt utroligt til at samle klanen i vores lille hjem og fejre Mimi Bs første jul sammen med de allernærmeste… Tillykke med jeres nye hjem og velkommen hjem ☺️.

  • Tusind tak – og i lige måde med MimiB. Det er et vildt efterår vi går i møde <3

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top