Du læser nu
Billige sager, jeg har bestilt hjem til børneværelset..

Billige sager, jeg har bestilt hjem til børneværelset..

billige-sager-til-boernevaerelset-onlineaffiliate-bar-3

Mens jeg nu går og har travlt med at gå op pakke ud, pakke op og indrette, så tænkte jeg, at jeg ville vise de her sager frem, som jeg har klikket hjem til Cornichonen, når jeg har ligget søvnløs i sene nattetimer (åbenbart meget almindeligt i 3. trimester… muligvis fordi jeg vågner hver gang jeg skal vende mig, sagde Shamu)…

Det er ikke det hele jeg har vist Skjorten (.. come årrrrn – mænd kan være så kedelige (især når det kommer til all things pink). Min er ingen undtagelse;)), men heldigvis modtager jeg så mange pakker, at jeg ikke tror at han vil studse over det.

Det hele er bestilt på AliExpress, som jo er helt åndssvagt billigt – ja, faktisk næsten gratis (hvis Skjorten alligevel skulle spørge). Jeg har ikke den store erfaring med at bestille børnesager derfra (men dog et par andre ting – alt med god succes), så jeg skal nok lige vende tilbage, og sige, hvis det hele er noget værre plastik-skidt. Men hvis alt går vel, så regner jeg med stolt at kunne vise sagerne frem in action, så snart de dukker op:)

 1. Englevinger til Cornichonen… Okay. Det var lidt en hjerneblødning, men hvem kan stå for det billede?! Og det er jo Halloween inden hun bliver ret stor.. Der er imidlertid en sandsynlighed for at kusine Nix, får lov til at arve dem;)
 2. Fin sky-uro med guldstjerner… Pæææn. Tænker den skal bo over puslebordet:)
 3. Mere sky, mere pænhed.. Til sengen? Eller måske på den lille string-hylde vi har købt? Find den her.
 4. Kanin-hoved-måtte (hvis ikke den beskrivelse var flankeret af et billede, ville jeg være i problemer) – tænker den er hyggelig som lille legemåtte (muligvis i kombination med et aktivitetsstativ).
 5. Wall-sticker med Cornichonens navn – jeg tror jeg hopper roserne over, og nøjes med navnet… Og nej, hun skal ikke hedde Christina. Det ville være skørt (set i lyset af eget navn, altså). 
 6. Små prinsessebøjler til små prinsesse-kjoler (og hér bliver det nok især tydeligt, hvis behov det er vi opfylder på det her børneværelse, lol… Ruller øjne af mig selv.)
 7. Guldstjerne-wall-stickers – i kombination med navne-stickeren tænker jeg, at det bliver rigtigt fint på de hvide vægge på hendes værelse.

Jo. Det bliver dejligt, at kunne indrette hendes værelse inden hun kommer. Helt klassisk redebygger-behov, der pludselig opstår. Og jeg er helt klar over, at der sikkert sidder et par stykker (eller mange) derude og tænker, at der virkelig mangler noget pang-farvet Lamaze på dét børneværelse, og det har i uden tvivl ret i. Så klog er jeg bare ikke blevet endnu 😉 Det kommer nok..

 Kommentarer (13)
 • Ang lamaze helvede – nej det kan desværre ikke undgås, næsten lige meget hvor godt man forbereder sig og hvor jeg allerede føler med dig😅Men, jeg siger bare: opbevaring af alle former- kasser, æsker, stofkurve mm fås i vildt fine varianter.. Det har seriøst reddet mit liv 😂

 • Jeg elsker aliexpress!!! Når jeres datter får (langt) hår er det et fantastisk sted at købe søde elastikker og spænder. Og så gør det fuldstændig lige meget om de bliver væk i vuggestuen, for en pakke med 10 har nok kostet under 5 kr 😉 Og jeg har også købt meget basis tøj spicelt leggings, strømpebukser og strømper, som det igen gør lige meget om de bliver ødelagt af uheld i bleen, maling eller om det bliver bæk i vuggestuen 😊

  • Ikke kedelig – men måske lidt naiv? Har du nogensinde undersøgt hvor fx Lamaze eller Brio produceres?

   With that being said, har ovennævnte virksomheder garanteret fornuftige governance-systemer og CSR-politikker (så pointen går mere på, at det er lidt for let, at sige “Kina + baby = not good” – der mangler lidt nuancering, til at jeg bare kan lade den stå og flagre:) )..

   Og så synes jeg altså også, at det er fair nok at bemærke, at der er ret stor forskel på om man køber en bidering, der skal gennemsnaskes eller et klistermærke til at sætte på væggen, og det er jeg sikker på, at de fornuftige damer der læser med hér, også selv er fuldt ud i stand til at navigere i:)

   Men jaja – hver mor sit temperament og heldigvis for dét:)

  • Well said!!
   Desuden skal alt det Lamaze tids nok snige sig ind (Gud forbyde det), man slipper ikke. For alle kommer slæbende med det! Ingen grund til selv at besudle det fine værelse endnu med den slags grimheder.

 • Åh Gud, den side er jo det rene slaraffenland 😳😳 Nu er jeg nødt til at købe det hele! Hvad med told og såen, kan man risikere noget der, når man bestiller?

  • Ja det kan man absolut – men så længe man holder sig under toldgrænsen (80kr) pr forsendelse, er der ingen problemer.. 🙂

 • Mega fine ting! <3

  Jeg har seriøst aldrig hørt om AliExpress før, og altså hvordan hulen navigerer man derinde der er jo alle mulige tusind random ting?! 😉

  • Det gør man ikke rigtigt – det er lidt ligesom eBay, så man skal næsten vide hvad man leder efter, for at kunne finde noget som helst 🙂

  • Ahaa på den måde, selvfølgelig 🙂 Det kunne godt gå hen og blive et farligt bekendtskab 😉

 • Ali er min bedste ven/værste fjende!!! 🙊
  Jeg har ikke rygrad til at holde mig væk fra alle de fine børneting!

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top