Du læser nu
På sengebordet – 40 uger efter..

På sengebordet – 40 uger efter..

40-uger-efter-cana-buttenschon-bog-2-of-2annonce

Forleden var jeg inviteret til bacon&boglancering. Cana har nemlig bedrevet en bog, og hendes timing er så spot on, at man næsten skulle tro, at hun havde skrevet den bare til mig. Da Cana sendte mig invitation til hendes bog-brunch, takkede jeg således også stort ja tak – med forbehold for, at jeg ikke var gået i fødsel… Men tænkte omvendt også, at skulle man gå i fødsel ‘ude i byen’, så var Canas selskab da det helt rigtige at gøre det i.

Bogen hedder “40 uger efter”, og – som titlen antyder – handler den om den første tid som nybagt mor. En herlig blanding af personlige anekdoter og jordemoder-faglige råd – i bedste Cana-stil. Den ligger på mit natbord nu, og hver aften bladrer jeg et par sider igennem inden jeg falder i søvn (så jeg er ikke nået så langt endnu). Det er ret #mindblow egentlig, for min tidsregning har siden jeg fandt ud af, at jeg var gravid, stoppet ret præcis på min terminsdato. Muligvis fordi jeg ikke rigtigt kan forestille mig livet post partum – det skulle eftersigende være meget almindeligt….

Og alligevel er det jo tankevækkende, at der findes så mange tilbud og muligheder for fødselsforberedelse, men nærmest ingenting om det der, der skal foregå bagefter. Motherhood. Det gør der så altså nu – takket være Cana. Og fra idag kan “40 uger efter” altså fås i boghandler landet over, i BabySam og hos Saxo lige her.

40-uger-efter-cana-buttenschon-bog-1-of-2

 Kommentarer (10)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top