På sengebordet - 40 uger efter.. - Acie

På sengebordet – 40 uger efter..

40-uger-efter-cana-buttenschon-bog-2-of-2annonce

Forleden var jeg inviteret til bacon&boglancering. Cana har nemlig bedrevet en bog, og hendes timing er så spot on, at man næsten skulle tro, at hun havde skrevet den bare til mig. Da Cana sendte mig invitation til hendes bog-brunch, takkede jeg således også stort ja tak – med forbehold for, at jeg ikke var gået i fødsel… Men tænkte omvendt også, at skulle man gå i fødsel ‘ude i byen’, så var Canas selskab da det helt rigtige at gøre det i.

Bogen hedder “40 uger efter”, og – som titlen antyder – handler den om den første tid som nybagt mor. En herlig blanding af personlige anekdoter og jordemoder-faglige råd – i bedste Cana-stil. Den ligger på mit natbord nu, og hver aften bladrer jeg et par sider igennem inden jeg falder i søvn (så jeg er ikke nået så langt endnu). Det er ret #mindblow egentlig, for min tidsregning har siden jeg fandt ud af, at jeg var gravid, stoppet ret præcis på min terminsdato. Muligvis fordi jeg ikke rigtigt kan forestille mig livet post partum – det skulle eftersigende være meget almindeligt….

Og alligevel er det jo tankevækkende, at der findes så mange tilbud og muligheder for fødselsforberedelse, men nærmest ingenting om det der, der skal foregå bagefter. Motherhood. Det gør der så altså nu – takket være Cana. Og fra idag kan “40 uger efter” altså fås i boghandler landet over, i BabySam og hos Saxo lige her.

40-uger-efter-cana-buttenschon-bog-1-of-2

10 kommentarer

 • Åh søde du,
  Det var så dejligt at du var med til mit lille lanceringsevent og jeg håber at du vil få både gavn og grin af bogen. Både som gravid, men især som den fantastiske mor jeg ved du bliver ❤️
  Kram!

 • Ejjj… blev helt ked af da jeg så på Emilys snap, at Cathrine og Adam ikke var med til pizza housewarming igår. Håber ikke det er pga det fertilitetshalløj, for hun ved vel at I kun støtter og støtter og håber ❤

  • … Som i alle andre vennegrupper kan det være svært at få 8 kalendre til at mødes – Cathrine og Adam havde bare andre planer igår, men når nu vi 6 andre kunne besluttede vi at holde fast (også på opfordring fra Rockeren og hendes mand), for vi har jo også en lille bagkant i form af termin om 12 dage:)

   (og selvom jeg ved din kommentar er skrevet i allerbedste mening, så må jeg virkelig opfordre til ikke at læse alt muligt ind i alt muligt – der er nok pres på Cath as is, så der er ingen grund til at smide overfortolkninger oveni hatten:) )

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til top