Du læser nu
Lyt, læs og se i marts: opgøret med det polerede instagram-liv, det russiske perspektiv og en barsk historie fra det virkelige (fængsels)liv…

Lyt, læs og se i marts: opgøret med det polerede instagram-liv, det russiske perspektiv og en barsk historie fra det virkelige (fængsels)liv…

Jeg skrev i morges, at jeg starter hver morgen med at læse nyheder – det er der ikke noget nyt. Men lige for tiden kunne jeg godt bruge en morgenbitter til kaffen, for at kunne få det hele til at glide lidt nemmere ned.

Men.

Jeg læser også andet end nyheder. Andet end det der hanlder om krig, recession, stigende benzinpriser, stigende elregninger og og og.

Og noget af dét, får I hér. Ting, jeg af den ene eller anden årsag, synes var skærmtiden værd.

I kan lytte til..

… Genstarts gode podcast om krigen i Ukraine inden den for alvor brød ud fra et helikopter-perspektiv. Genstart: Putins krig i Europa

I kan læse…

… Den her kommentar hos Femina om opgøret med det polerede instagram-liv og “det ægte” og “det sårbare”, der istedet vinder frem. “Bidrager det virkelig til en nedbrydning af perfekthedskulturen, når vores traumer omsættes til posts der genererer hundredvis af hjerter og likes? Eller skaber det blot en ny konkurrence om, hvem der kan have det dårligt og ærligt og sårbart på den rigtige måde?”. Vi skal blive bedre til at tale om det, der gør ondt. Men ikke nødvendigvis online

… Den her beretning fra en russisk kvinde, der kan give en idé om perspektivet på den anden side af krigen – lidt som jeg efterlyste i sidste uge. Hvad tænker de?! Svaret får vi (en snert af) her. Russiske Viktoria fik en klump i halsen, da hun åbnede sin Facebook: “Jeg kan hverken spise, sove eller arbejde”

… Den her Vogue-artikel skrevet af én af dem der fortsat er i Ukraine (eller ihvertfald at the time of publishing) – og den flotte og rørende billedserie, der hører med. “Those who stayed: Ukrainian PR specialist Alina Vrublevska and photographer Anna Ozerchuk on staying in Kyiv”

 

I kan se…

… “For Life” på Netflix, der handler om den sande historie om en mand, der blev uskyldigt dømt for en narkoforbrydelse og derfor uddannede sig til advokat bag tremmer – og til sidst fik jeg selv frikendt.

… “The Gilded Age” på HBO Max. Jeg kan ikke huske om jeg har nævnt det før, men det gør ikke så meget, for det er den dejligste serie jeg længe har set. Og en god opvarmning til at den nye sæson af “Bridgerton” har præmiere d. 25. marts.

 

Er der noget I kunne have lyst til at anbefale den anden vej? Til mig? Og dem der iøvrigt læser med? ❤️

 Kommentar (1)
  • Lytter flittigt til Det Sidste Måltid med Lærke Kløvedal – det er virkelig velproduceret og Lærke er så dygtig en vært!
    Kan også på det varmeste anbefale Efterskolen, der ligger på DR. Det er så fint og rørende tv om at være ung.

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top