Du læser nu
På min radar i marts: rosésæson, lag-på-lag, ranunkler og klassikere til spotpris.

På min radar i marts: rosésæson, lag-på-lag, ranunkler og klassikere til spotpris.

Ja jeg når det lige. Marts-radaren. Det var dén eller skønhedsfavoritterne og nu blev det sådan.

Vi har været inde i en periode, som jeg tror alle småbørnsforældre kender. Sådan én hvor sygdom overtager sygdom, og det føles umuligt at komme ud på den anden side. Men det kommer man jo, det ved jeg godt.

Månedens radar går derfor på forårs-vibes. Og drømmen om lunere temperaturer og et ‘vi ses!’ til løbende små næser. Jeans, strik, ballerinaer, blomster og rosé-sæson. Jo. Det hele venter forude, selvom det kan være svært at tro, når det pludselig sner i marts (in case you missed it;)).

Listen indeholde reklamelinks

 1. Den korte trench jeg købte sidste forår er stadig en vinder – og fås endnu.
 2. Lys blå cashmere-cardi, god til lag-på-lag
 3. Mine yndlingsjeans for tiden
 4. Den her smukke vase – og det flotte billede har jeg stjålet fra @k_a__nt
 5. Elsker de her Celine-solbriller
 6. Klassisk uldsweater med rullekrave
 7. Flats med Chanel-vibes men til noget mere overkommelig pris
 8. Basis blazer i beige – kan bruges til det meste.
 9. Ranunkler (som jeg har fundet ud af hedder Persian Buttercup på engelsk), som jeg synes er den smukkeste blomst.
 10. Rosésæson. Snart.
 11. Bomuldskasket til dårlige hårdage.

Heldigvis holder de også ind i april!

 Kommentarer (0)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top