Du læser nu
Video: DIY julekrans til din hoveddør..

Video: DIY julekrans til din hoveddør..

diy-julekrans-hoveddoer-dorkrans-4-of-6

diy-julekrans-hoveddoer-dorkrans-1-of-6

Som jeg fortalte i weekenden, er jeg allerede gået i gang med at jule… Så småt ihvertfald.  Indtil videre har jeg  haft travlt med at lave dekorationer, herunder en fin dørkrans, der hænger og pynter på vores hoveddør.

Den var ikke ret svær at lave – men det kan I selv se, for jeg optog processen på video, og dét blev der nedenstående lille film ud af. Jeg håber at I kan lide den – og bliver som altid enormt glad, hvis I gider subscribe på min lille kanal, for der kommer mere video.. Både noget der vil blive vist hér, men også sager, som eksklusivt kommer til at leve på Youtube:) I kan subscribe HER.

Er I mon gået igang med at jule endnu?

diy-julekrans-hoveddoer-dorkrans-2-of-6

diy-julekrans-hoveddoer-dorkrans-5-of-6

diy-julekrans-hoveddoer-dorkrans-6-of-6

 Kommentarer (10)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top