Video: DIY julekrans til din hoveddør..

diy-julekrans-hoveddoer-dorkrans-4-of-6

diy-julekrans-hoveddoer-dorkrans-1-of-6

Som jeg fortalte i weekenden, er jeg allerede gået i gang med at jule… Så småt ihvertfald.  Indtil videre har jeg  haft travlt med at lave dekorationer, herunder en fin dørkrans, der hænger og pynter på vores hoveddør.

Den var ikke ret svær at lave – men det kan I selv se, for jeg optog processen på video, og dét blev der nedenstående lille film ud af. Jeg håber at I kan lide den – og bliver som altid enormt glad, hvis I gider subscribe på min lille kanal, for der kommer mere video.. Både noget der vil blive vist hér, men også sager, som eksklusivt kommer til at leve på Youtube:) I kan subscribe HER.

Er I mon gået igang med at jule endnu?

diy-julekrans-hoveddoer-dorkrans-2-of-6

diy-julekrans-hoveddoer-dorkrans-5-of-6

diy-julekrans-hoveddoer-dorkrans-6-of-6

10 kommentarer

  • Simpelthen så fin en krans – og hyggelig video! Jeg er dog enig med tidligere kommentar, i at lyden er lidt høj på musikken i forhold til talen ☺️

  • Feeedt med video og hvor bliver kransen fin 😊 Jeg må forsøge at gøre dig kunsten efter. Mht. videoen, så synes jeg det var ret stor forskel på lydstyrken ved musik kontra tale – talen gik i hvert fald ikke så tydeligt igennem må mine små højtalere 😊

    • Al begyndelse er svær – det er noteret med lydstyrken og jeg er allerede på jagt efter en mikrofon jeg kan bruge til optagelserne 🙂

  • Hej ✌🏻
    Så fin den blev! Hvor har du købt den ring, som du brugte til at binde grøntet på?
    Dejlige farver du har valgt 😍

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til top