Mit juleoutfit med velour og blonder.. - Acie

Mit juleoutfit med velour og blonder..

jule-outfit-velour-pumps-1-of-4

Så er vi ved at være klar – træet er pyntet (så I det?), konfekten er lavet (årets variant blev med lakridskaramel i midten, marcipan rundt om, dyppet i chokolade og lidt frysetørret hindbær på toppen – meget simpelt), alle julegaverne er indkøb og mine julesko blev leveret med posten igår. Tjek.

Julemaden outsourcer vi – dels til mormor/farmor, der hver medbringer deres bidrag, men i høj grad også til Gourmandiet, der får lov til at levere både and, flæskesteg, julemedister, rødkål og sovs… Man må jo gøre det let for sig selv;)

Og sådan hér regner jeg altså med, at jeg skal se ud på søndag. Sort strik med sorte blonder, bordeaux velourheels, øreringene fra mit bryllup og en sløjfe i håret – Skjorten har en butterfly fra Tom Ford, der matcher perfekt;)

Sort kjole med blonde // Velourheels

jule-outfit-velour-pumps-2-of-4

jule-outfit-velour-pumps-3-of-4

jule-outfit-velour-pumps-4-of-4

8 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til top