Du læser nu
Bolig: om vores barvogn & 6 gode alternativer..

Bolig: om vores barvogn & 6 gode alternativer..

barvogn-vintage-1-of-5

Hvis der er én ting, jeg får mange spørgsmål til, så er det den her sag. Vores barvogn. Selv hvis den kun lige får sneget et hjørne med i baggrunden af et billede, dukker der gerne et spørgsmål op.

Og hver gang må jeg komme med det samme, lidt skuffende, svar. Den er vintage. Og jeg fandt den på Den Blå Avis for snart 5 år siden til den nette sum af 175kr. Hvor heldig har man lov til at være?

barvogn-vintage-5-of-5

Det var inden både barvogne og messing blev sådan rigtigt hotte, og altså derfor jeg kunne være heldig at finde et eksemplar til den nærmest symbolske pris. Men den kunne altså noget, synes jeg. Og med lidt overtalelse (og argumentet om at den kun kostede 175kr…) af Skjorten, fik den altså lov til at flytte ind.barvogn-vintage-3-of-5

Og med tiden er vi altså blevet helt vildt glade for den. For et par måneder siden, kom min svigerfar med et eksemplar af Børsen Pleasure, flankeret af et lidt smørret grin. De kaldte sådan en sag for en ‘Rungsted rollator’ og dét synes han altså var sjovt. I tend to agree;)

barvogn-vintage-4-of-5

Den nyeste beboer på vognen er denne cocktailshaker – den fandt jeg som spotvare i Netto for – wait for it – 30kr. Er den ikke fin?

Bag den står en flaskekøler fra Georg Jensen, som vi fik i bryllupsgave. Den har indgraveret vores fælles navn og bryllupsdato og var ikke noget der stod på ønskesedlen – og måske netop derfor noget af dét vi er blevet gladest for. Den kom også fra nogen, der kender os særligt godt<3

barvogn-vintage-2-of-5

Barsættet har jeg slæbt med hjem fra Target i USA og champagnebowlen på nederste hylde er fra Magasin. Den købte jeg til Skjorten, da vi havde skrevet under på huset. Bare som en lille ting.

Og er man på markedet efter en barvogn i messing, kan man stadig være heldig på DBA…. Nu har priserne imidlertid fået sig et gevaldigt hak opad og imellemtiden er de mere gænge boligshops også kommet med på (bar)vognen. Jeg har fundet 6 gode bud på alternativer hér nedenfor.

6-barvogn-i-messing

1 HER // 2 HER // 3 HER // 4 HER // 5 HER // 6 HER

 Kommentarer (6)
  • Barvogne – og det der står på dem – er skønne 🙂 Noget som jeg virkelig godt kan lide ved din blog er din evne til at blande billigt og dyrt og få det til at se lækkert ud.

    • Hvor er du sød Gitte – mange tak! 🙂

      Vi mangler ikke noget, men jeg kan godt lide at føle, at jeg får noget for pengene. Om det så er dyrt eller billigt.. Det skal være dét ‘værd’, hvis du forstår!

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top