Du læser nu
Børneværelset: en hyggelig hule..

Børneværelset: en hyggelig hule..

sengehimmel-sebra-jollyroom-2-of-8annonce-jollyroom

I juleferien fik vi endelig gjort noget ved børneværelset – på et eller andet tidspunkt skal Elise jo flytte derind, selvom vi nu ikke har nogen konkrete planer om den slags endnu. Meeen – om ikke andet vil jeg gerne have hende til at tage nogle lure derinde, så hun langsomt kan vænne sig til omgivelserne.. Og så er det jo meget rart, at det ikke er totalt kaos omkring hende;)

sengehimmel-sebra-jollyroom-7-of-8

Vi mangler stadig en madras i sengen og den slags, så værelset i sin helhed må I have til gode. I første omgang ville jeg bare vise den lille hyggehule og hylderne vi har fået sat op. Hylderne på billedet har jeg købt i Søstrene Grene og den agerer nu hjem for nogle af den lille dames tøjdyr. Jeg er især vild med elefanten på hjul fra Sebra – det er jo Bodil! I kan finde den hos Jollyroom HER.  (den er på udsalg i lille HER)

Derudover bor Ninus, Leo, hendes første par moonboots, et par af fars gamle strikfutter og den langbenede kanin, hvis lange lemmer er så dejlige at ligge og klemme om med små tykke klistrede fingre (der hele tiden havner i munden, hvis ikke de er beskæftiget med noget andet). Sidstnævnte finder I her (og endda på udsalg).

sengehimmel-sebra-jollyroom-1-of-8

Hulen hér er også fra Sebra – og den er egentlig tænkt som sengehimmel, men fordi vi har skrålofter på børneværelset, har vi istedet sat den op i hjørnet, hvordan kan agere gemmested for verden, når hun bliver lidt større. Puderne og lammeskindet er gamle sager og enhjørningen har jeg fundet i Netto på et tidspunkt (of all places!). I kan finde sengehimlen HER. 

sengehimmel-sebra-jollyroom-6-of-8 sengehimmel-sebra-jollyroom-3-of-8

Jeg har været på udkig efter én i et stykke tid, men synes det har været svært at lure kvaliteten på dem jeg har set… Og så ville jeg gerne have én i grå, så det hele ikke blev lyserødt på værelset…

Jeg har sat en lille lyskæde op på kanten og inde i har jeg sat en ‘polstret’ uro op – den er fra AliExpress og købt for ingen penge.  Synes den er så fin. Derudover ønsker vi os dukkesengen, der matcher hendes egen seng (HER) og den HER dukkevogn, som simpelthen er så mega fin. Det er skrevet på ønskesedlen til hendes barnedåb<3

sengehimmel-sebra-jollyroom-4-of-8

Så jo – det begynder langsomt at ligne noget på den lille dames domæne og det er så hyggeligt, at gå og nusse med indretningen derinde. Jeg skal finde ud af, hvad jeg gør med billeder på væggen, for der er – som nævnt – skråvægge og det ligger derfor ikke lige for, at hænge billeder/plakater op. Ender nok med nogle wallstickers – skal bare finde de rigtige:)

sengehimmel-sebra-jollyroom-5-of-8

sengehimmel-sebra-jollyroom-8-of-8

 Kommentar (1)
  • Det er så hyggeligt at indrette børneværelse 😍 I i min datters tilfælde dog en smule omsonst, da hun i en alder af næsten 3 hverken sover eller leger der, men vi skifter da en ble derinde i ny og næ 🙈😆
    Nå men det jeg egentlig ville sige var, vi har også skråvægge, og jeg har sat de fineste wallstickers op fra Mimi Lou (fås blandt andet hos Lirum Larum Leg). Vi har bla den med Paris, som jeg stadig synes er mega fin med bygninger, baguettes og croissanter

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top