Lykkeglimt #16 - Acie

Lykkeglimt #16

Så har jeg igen været kamerarullen igennem og fundet et par #lykkeglimt fra de sidste par uger – meget mad, meget baby… det er nok sådan det er med barsel;) 

img_0863[Lørdag morgen med min lille familie og Københavns mest hypede brød – ikke uden årsag… Snurrerne er gode (absolut), men spørger I mig, så var surdejsbollen det aller-aller-bedste.. Skarpt efterfult af croissanten]

img_0862 [Vi excellerer i hjemme-date-nights og har en helt fast bestilling fra Sticks… Selvom jeg nu langsomt begynder, at glæde mig til at komme rigtigt på date igen. Og få Cornichonen (gisp) passet… Og så har vi bestilt kage til barnedåb – den bliver så fin<3]

img_0859[Træt, træt, træt lille mus efter en gang babysvømning… Jeg synes stadig det er noget logistisk baks, men absolut worth it.. Selvom jeg også godt kunne bruge en lur i en lift bafefter;)]

img_0869[På tur med smølfen i Torvehallerne og en pause i karret med ansigtsmaske, tændt stearinlys og lukkede øjne… ahhh.. og fun fact: badeanden med termometer har jeg selv bedrevet i arbejdsøjemed i sin tid.. Hvor mange kan lige sige, at de engang har fået lavet 12.500 badeænder?!]

img_0864[Weekenddate med mit lille hold på den lokale (der præsterer en helt hæderlig avocado-mad) og støvet januar-lys i vores stuer flankeret af lidt hverdagsrod…]

img_0865[En lille mus, der er faldet i søvn på mors mave, mens vi bagte cookies og min barselsuniform… “Yoga-pants”, Vans, bløde sweatshirts og varme jakker… det er ikke spor fash – men til gylp og hverdag er det så rart..]

img_0867[Yndligs-outfittet for den mindste – cashmere-dragten fra TooGood-Mini er det lækreste vi har og huen med pelsdutter har jeg købt herfra]

img_0868[Når der bliver sovet lur og jeg skal arbejde, men computeren er tør for strøm – endte med at sidde 1,5 time inde i hulen på lammeskindstæppet…Og en tur i solskinsskoven i lyserøde huer – min er fra Acne og Elises er også herfra]

img_0870[Tante LaChris og Cornichon- jeg er heldig med de to<3]

img_0899[Nabolagets pæneste lyserøde væg og en lidt træt mor i varmt tøj – parkaen fra Hafnium er mit bedste barselskøb (til mor altså), og jeg lever i den, når vi er ude og trille tur…]

Jo – det var det. Et par ugers småting og øjeblikke gemt på kamerarullen<3 Rigtig god søndag søde damer!

9 kommentarer

  • Elsker virkelig de her indlæg – det gav mig lige energien til at komme videre på en ellers halv-sygdomstung dag på kontoret. Og er vild med billedet af jer to i skoven 😍

  • Det billede af Elise på puffen, omg 😍 Så blå øjne og de mest fantastiske tykke babykinder 😱 Får en helt ubeskrivelig trang til at nappe i små tykke babykinder ❤️

    • PS: Fik aldrig svaret på det med Monki-jakken – jeg returnerede den også. Synes den var ok. Havde jeg bestilt den i bordeaux havde jeg beholdt den, men den var altså lidt kedelig i den der navy (som Skjorten havde bestem det skulle være.. tsk tsk).

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til top