Du læser nu
Postkort fra München..

Postkort fra München..

acie-munchen-hafnium-parka-bierstube-4-of-14 Halloooo aus  München <3 Eller faktisk er det jo helt forkert, for idag er vi på vej videre til skiferie i Østrig, så jeg ligger som altid lidt bagefter (.. men what else is new?!)… With that being said, så passer det jo helt fint, for er der ikke noget med, at ‘rigtige’ (altså den gammeldaws slags) postkort alligevel først kommer hjem samtidig med én selv? Så på den facon er jeg jo faktisk way ahead;)

acie-munchen-hafnium-parka-bierstube-1-of-14

Nuvel – en lille hilsen skal I nu have fra München. Jeg har været der før – en enkelt gang og kun kort – så det var en ny og spændende by, at komme til. Og også en ny og spændende måde, at rejse på – vores første ferie med Cornichonen og så til en storby. Det lugter jo ikke ligefrem af ‘babyvenligt’ med sådan en storby-ferie, og med til historien hører da også, at Skjorten har haft travlt med at arbejde, og at det faktisk er hele årsagen til, at vi overhovedet tog afsted in the first place… Skjortens møder, altså.

acie-munchen-hafnium-parka-bierstube-5-of-14

Det betyder også, at Cornichonen og jeg har haft meget alenetid og på en eller anden måde virker sightseeing altså lidt mindre oplagt, når man både er alene og også har en lille størrelse på 4 måneder med sig. Så vi har haft nogle sløve formiddage på hotellet, mens den lille sov eftermiddagslur og jeg fik arbejdet lidt. Og så har vi brugt dagene med at trille lidt rundt.

acie-munchen-hafnium-parka-bierstube-8-of-14

… Og gå i butikker, selvom vi havde fået strenge instrukser om ikke at købe noget, for bilen var pakket til bristepunktet. “Hvis du køber noget, skal du selv sidde med det”, sagde han med alvor i stemmen. Ja jaaaa… Men helt ærligt – hvad havde han forestille sig? En hel uges vandren op og ned af Münchens pendant til Strøget – som om, jeg ikke ville komme til at købe noget!?

acie-munchen-hafnium-parka-bierstube-3-of-14

Jeg har holdt det småt. Beautyprodukter. De fylder ikke ret meget. Og så det par støvler jeg viste frem forleden dag. De er mega gode. Et par nye leggings og en badedragt, fordi jeg havde glemt, at der var pool på hotellet her i Østrig, og det ville da være træls, at skulle være hende, der blot fik lov til at sidde at kigge på de andre (… mest Pix og Nix) plaske rundt.

Nårh ja – og så har vi naturligvis spist god mad. En schnitzel (det skal man altså!!) og den første fadøl jeg har fået siden pre-Cornichon; prøv og se hvor forelsket man kan kigge på en øl. Jeg ved godt, at det nok ikke er specielt damet, men jeg elsker altså øl. Og lokale af slagsen direkte fra fad, smager ekstra godt.

Jo. München var god ved mig. Ved os. En ny slags storby-ferie i noget lavere tempo end vi har været vant til, men det er ok. Det kan også noget. Nu GLÆDER jeg mig tilgengæld til at få brædder under fødderne og vind i håret. Jubiii.

Tchüss!!
acie-munchen-hafnium-parka-bierstube-2-of-14

 Kommentarer (6)
  • Fedt at I kunne komme med, jeg synes storbyferier er oplagte med helt små børn og egentlig også de lidt større. De skal bare vænnes til det fra starten ☺️

    Må smile af jeres proppede bil. Inden vi fik børn var vores biler allerede pakket til bristepunktet og jeg tænkte netop, at det umuligt ville være plads til børn. Men nu har vi tre og det går alligevel. I den henseende er bilferie luksus, det er straks mere anstrengt med fly og kufferter. Det er de færreste udlejningsbiler der har plads til +5 kufferter 😬

    • Vi har opgraderet til en stationcar – vi får bare først den nye bil om 2 uger. Doh. Haha.

    • Men i tidernes morgen inden børn formåede vi selv at fylde netop en stationcar op. Men hvor bliver det lækkert med ny bil og mere plads til jer. Vi er ude i en busvariant 😂 Vi har igennem de sidste mange år haft brug for plads til tre store autostole og det er virkelig næsten umuligt at placere i de fleste normale/pæne modeller.

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top