Du læser nu
#Lykkeglimt á la skiferie..

#Lykkeglimt á la skiferie..

maria-alm-skiferie-postkort-1-of-10[Jeg triller ture med vognen og nyder det smukke snedækkede landskab.. Østrig, du har nu noget charme, har du<3]

maria-alm-skiferie-postkort-9-of-10[Men sørger naturligvis også for at få fyldt depoterne med alt mugligt lækkert – varm chokolade, kaiserchmarrn og en enkelt apfel strudel er det blevet til.. man skal jo ikke gå ned på dén slags, når man er på ferie 😉 ]

maria-alm-skiferie-postkort-2-of-10[Den smukkeste gamle kirkegård midt i byen – dækket i sne… Jeg hørte noget med, at der var sne-rekord i Østrig i år, men jeg ved ikke om det passer?!.. Anyways – så pænt]

maria-alm-skiferie-postkort-3-of-10 [.. Og det her lille kapel – sådan en dag, hvor solen står højt og sneen knaser under ens fødder, men iøvrigt, absorberer al anden lyd, så er der bare så enormt fredfyldt og smukt]

maria-alm-skiferie-postkort-5-of-10[Jeg vinker til vennerne i liften, men er ikke ked af selv ikke at kunne stå ligeså meget på ski som jeg plejer. Bare det at komme lidt ud, er en luksus.. Og de lange gåture med Cornichonen i vognen er heller ikke dårlige]

maria-alm-skiferie-postkort-6-of-10[Vatdutter har forvildet sig ind blandt bjergtoppene]

maria-alm-skiferie-postkort-8-of-10[3 favoritter på ski…Og de gør det så godt, især de to mindste af dem.. Utroligt så hurtigt man lærer, når man er på deres alder]

maria-alm-skiferie-postkort-4-of-10[Alpe-idyl og små hyggelige stisystemer i byen. Jeg har fået udforsket lidt med barnevognen og finder hver dag en ny lille smutvej gennem byen]

maria-alm-skiferie-postkort-10-of-10[Baurntoast mit spiegel eier – dejligt med dejligt på….]

 Kommentarer (2)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top