Ferievlog: på skitur med baby.. - Acie

Ferievlog: på skitur med baby..

cover-blog

Så har jeg fået strikket endnu en lille ferievlog sammen, som opfølging på den jeg viste her – men også lidt som opvarmning på forestående skiferie. Om 1,5 uge tager vi afsted igen – og det kunne selvfølgelig ikke være anderledes end, at vi skal herhen igen. My happy place. Dér hvor jeg stod og struttede med mini-maven og fortalte jer, at I skulle være tanter. Nu er I det. Og jeg har ikke Cornichonen i maven, men i vognen. Phew. Time flies.

Anyways. Tilbage til ferievloggen – den får I ved at trykke LÆS MERE (den er ikke tilbage, knappen; men de fleste readers kan ikke klare previews på film, så derfor denne lidt klodsede løsning. Bear with me).

… Og ja, der er en helt særlig guest star, der fylder lidt i denne lille sag – Pix. Der ikke længere er lille og nuttet, men derimod en lille fræk sag på 7 år, der løber fra sin faster på pisterne og synes hendes lyserøde hue er pinlig. Undskyld mig, men hvor blev tiden af?!

4 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til top