Du læser nu
VIDEO: ferievlog fra München..

VIDEO: ferievlog fra München..

cover

Så har jeg igen forlystet mig med at filme lidt, så som lovet tidligere på ugen, så får I hermed lidt mere video. Det er min første “hæng med på farten”-video, og det sværeste er klart, at huske at filme i det hele taget;)

Nuvel – en lille hyggelig sag til weekenden. Jeg håber, at I får en rigtigt dejlig en af slagsen.

Klem fra Kysten

 

 Kommentar (1)
  • Hej Acie

    Hvilken bæresele bruger du til cornichonen?

    Lige umiddelbart synes jeg, det ligner, at hun sidder lidt for lavt i den i forhold til den anbefalede position i kyssehøjde? Det gælder i hvert fald for Ergobaby. Men måske er det ikke det samme med jeres. 🙂

    Kh. <3

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top