VIDEO: ferievlog fra München.. – ACIE
#onsdagsønskelisten

VIDEO: ferievlog fra München..

cover

Så har jeg igen forlystet mig med at filme lidt, så som lovet tidligere på ugen, så får I hermed lidt mere video. Det er min første “hæng med på farten”-video, og det sværeste er klart, at huske at filme i det hele taget;)

Nuvel – en lille hyggelig sag til weekenden. Jeg håber, at I får en rigtigt dejlig en af slagsen.

Klem fra Kysten

 

1 kommentar

 • Nanna

  Hej Acie

  Hvilken bæresele bruger du til cornichonen?

  Lige umiddelbart synes jeg, det ligner, at hun sidder lidt for lavt i den i forhold til den anbefalede position i kyssehøjde? Det gælder i hvert fald for Ergobaby. Men måske er det ikke det samme med jeres. 🙂

  Kh. <3

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

#onsdagsønskelisten