Du læser nu
I den her weekend, har vi…

I den her weekend, har vi…

barsel-hus-forstad-rungsted-13-of-16

… spist stenbidderrogn til vi var ved at flække.

… set næstsidste afsnit af Broen IV, og jeg er ved at tisse i bukserne af skræk. Er ikke ret god til uhyggeligheder.

… Gået søndagstur i kvarteret, snakket og holdt i hånden.

… Kigget utroligt meget på andre mennskers hoveddøre på fornævnte gåtur – vi er igang med kæmpe ‘skift alle vinduer og døre’ på Kysten, og der er jo uendeligt mange muligheder, når det kommer til valg af pæn hoveddør.

… Siddet 5 minutter på trappen i haven i søndagssolen og snakket om, ‘at nu er det også snart forår og så skal vi rigtigt i haven igen’… Og så blev det for koldt, og vi gik ind 😉

… Spist Studenterbrød – 100% Skjortens fortjeneste, men stadig l æ k k e r t. (Undervurderet og udskældt kage, imo)..

… Købt alt muligt nice til upcoming barnedåb (.. okay, det er kun mig. Skjorten går ikke specielt højt op i det med folieballoner og lyserøde flagguirlander..)

… Spist Chili Con Carne og drukket rødvin med gode venner. Og været dém, der måtte give op og gå hjem kl 22 en fredag aften – helt udtværede af udmattelse.

… Talt ned til næste ferie. Vi g l æ d e r os.

… Sovet alt for lidt. For helvede, Cornichon.

… Spist croissanter og surdejsboller fra Juno – sidstnævnte er for vilde. Jeg får virkelig lyst til selv at starte en lille surdejsven, når jeg spiser dem. Det kan vel ikke være så svært?

Jo. Det var vist dét. Hvad har I mon lavet?

Søndagsuniform bestående af:

Støvler – Zara // Leggings – H&M // Jakke – H&M (udsolgt) // Strik – gammel (?) /// Hue – HPI of Sweden (gammel)

barsel-hus-forstad-rungsted-5-of-16

barsel-hus-forstad-rungsted-6-of-16

barsel-hus-forstad-rungsted-8-of-16
barsel-hus-forstad-rungsted-12-of-16

 Kommentarer (11)
  • Ja, det er også den opskrift jeg har haft et godt øje til. Hun er god, hende den anden A-C <3 #navnesøstre #næsten

 • Jeg sys virkelig i skal prøve Burger Grillen på rungsted havn 😊 den ser ikke ud af meget men nøjjjhh deres burger er gode

  • Mon det er dig, der har tippet om den tidligere også? Vi har faktisk været der, men er blevet HELT forfaldne til Bøf&Bolle ved Pennehave – deres fries er outta this world!!

 • Hmm, vil bare lige sige (og ikke for at tage modet fra dig) men det der med at holde liv i surdejen… jeg havde en, efter Meyers opskrift, den hed Per… Per mugnede i en grad jeg sjældent har oplevet… Per ll og Per lll ligeså.. faktisk så meget at jeg skrev til Claus Meyer og bad ham forklare! (Han tog det pænt) men jeg syntes faktisk det var sværere end forventet! Men sig endelig til hvis det lykkes…

  • Ej kæmpe undskyld Nina, men din kommentar har seriøst reddet min ellers kedelige onsdag 😅 Jeg elsker alt ved din kommentar! At din surdej hedder Per og at du faktisk skrev til Claus Meyer – det er fandeme sejt! Håber Per IIII en dag endelig lykkes 👍 Sender hvert fald en masse surdejskarma i din og Acies retning

  • Hej Louise og Acie – Fedt! Jeg syntes selv det er ret sjovt sådan retrospektivt. Senere havde jeg en ny surdej (ja, jeg gav ikke op – selvom jeg måske burde) den hed Knud, Knud mugnede også, men ikke før jeg nåede at lave et brød min mand mente ville være bedre som parasol-fod end til at spise! Nu siger han “Åh nej, ikke igen” hver gang jeg ytrer ønske om at bage… Skrev om det på egen blog for et par år siden (jeg var vist ikke helt tilfreds med samfundsudviklingen den sommer) https://www.ninamarquardsen.dk/1240/agurketid-og-obs/

  • Fnis, det er seriøst sjovt.

   Jeg købte faktisk en af Meyers surdeje i hans bageri i St Kongensgade – den mugnede også. Surt (badam-tjing) show!

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top