Du læser nu
Weekend, ferie, croissanter – jeg er klar!

Weekend, ferie, croissanter – jeg er klar!

vila-wrap-skirt-bordeaux-1-of-9

Damer – min Skjorte er hjemme, farmor kommer og leger med Møffi til formiddag, det er sidste barsels/arbejds-dag inden ferie og smilet er ikke til at tage fejl af. Det er STORT. Kæmpe stort.

Jeg skal selvfølgelig liiiiiiige nå at pakke. Og få nogenlunde skik på hytten oven på min #singlemom-uge (k a o s), men derudover er jeg bare så m e g a klar til at drage sydover i en uge.

Jeg skal have masser af croissanter, tarte framboise, Orangina, smeltet ost, crooque monsiuer, frisk luft, kilometer i benene og måske en enkelt Kronenburg eller to. Som menuen måske afslører, skal vi på ski – igen. Med hele min familie – den årlige påskefamilietur (hvilket er lidt fjollet at kalde den, for efterhånden og med alderen, voksenlivet og børnene, bruger jeg jo nærmest alle mine ferier med Pix&Nix og deres forældre..)..

Men denne gang skal bedsteforældrene altså også med, på trods af, at de efter en lang og imponerende skikarriere faktisk har lagt skiene på hylden. Og hvilken luksus – Cornichonen glæder sig til formiddage med sin mormor&morfar og jeg glæder mig til at komme på ski. Til uafbrudte voksensamtaler. Til kys i liften.

… Og sådan så jeg altså ud, da vi hentede vores nye Douchebags igår, efter jeg havde hentet Skjorten i lufferen. Nederdelen er den jeg viste frem på sidste #onsdagsønskeliste lige her – den er normal i størrelsen og en vaskeægte slå-om-sag (så altså uden hverken lynlås eller elastik i taljen) og et glimrende fund til prisen, hvis man spørger mig.

 Kommentarer (3)
  • Halløj det lyder lækkert med ferie, jeg er 100% misundelig 😉

    Må jeg spørge hvad størrelse du har nederdelen i? 🙂 Jeg købte en L, men jeg synes simpelthen der er så meget stof i den og kan slet ikke få den til at fungere, men den ser jo brandgodt ud på dig 🙂

    • Jeg har den også i L – det tog mig et par forsøg, at få den til at sidde ‘godt’. Jeg forstår godt hvad du mener med meget stof, men jeg skulle lgiesom bare lige greje den og så sad den perfekt:)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top