Du læser nu
[VIDEO] Room makeover: soveværelse, ‘mors værelse’ og nice rabatkode..

[VIDEO] Room makeover: soveværelse, ‘mors værelse’ og nice rabatkode..

jotex-rabatkode-room-make-over-sovevarelse-velour-puf-16-of-18annonce

Okay – for et par uger siden, fortalte jeg, at vi var igang med en lille room makeover på 1. sal med lidt hjælp fra min nye boligfavorit Jotex, og nu er vi endelig færdige!

Der var to værelser i spil – vores soveværelse og ‘mit værelse’, der some day, bliver inddraget til ekstra børneværelse, men indtil da, altså er mors lille oase/påklædingsværelse/damehule/call it what you will;) På billederne nedenfor kan I se resultatet og er I nysgerrige for hvordan det så ud inden, så har jeg lavet en lille video om processen med både før, under og efter billeder. Den får I her:

Mors værelse

Mit værelse skulle være sådan en hyggelig damehule, hvor jeg kan sidde i fred med computeren og en kop kaffe og være kreativ, når Elise sover lur. Det skal være påklædningsværelse og damehule. Som jeg fortalte i sidste indlæg om projektet, så var farveskalaen lyserød, grå og messing – så meget mig;) Jeg elsker resultatet!

Rummet er indrettet med en day bed (i lyserød – seriøøøst, jeg elsker den), et lyserødt gulvtæppe i viscose og en puf med frynser, der med hjælp fra den smukkeste bakke agerer sidebord. Alle vores møbler er fra Jotex, men da det er lidt tid siden, jeg bestilte, er det desværre ikke dem alle sammen, der er på lager lige nu – tjek dog udvalget ud HER, der er SÅ mange flotte ting!!
jotex-rabatkode-room-make-over-sovevarelse-velour-puf-13-of-18

jotex-rabatkode-room-make-over-sovevarelse-velour-puf-14-of-18

jotex-rabatkode-room-make-over-sovevarelse-velour-puf-3-of-18

jotex-rabatkode-room-make-over-sovevarelse-velour-puf-1-of-18

jotex-rabatkode-room-make-over-sovevarelse-velour-puf-18-of-18

jotex-rabatkode-room-make-over-sovevarelse-velour-puf-17-of-18

Soveværelse

Efter at have været babyhule i 6 måneder, trængte Skjorten og jeg til at ‘reclaime’ vores soveværelse. Elise er rykket ind på eget værelse, og selvom moderen synes det var lidt hårdt, så virker hun virkelig til at trives med det, og dét er jo det vigtigste.

I soveværelset ville vi gerne holde det roligt og lyst. Vi fik ny sengegavel med ‘ører’ for det der hotel feel, nye sengelamper og lækkert nyt sengetøj, der matcher sengegavlen. Jeg er VILD med kontraststriben.

Derudover fik vi endelig (!) et rigtigt TV-møbel (istedet for 4 plastkasser fra IKEA, suk) og en lille siddepuf med messingkant. En eller anden dag, drømmer vi om at få lagt et tyyyyykt væg-til-væg-tæppe.. Og så er vi på evig jagt efter nogle sengeborde, der er så små, at de passer – so far, har vi ikke haft held til at finde nogle, desværre.

jotex-rabatkode-room-make-over-sovevarelse-velour-puf-12-of-18

jotex-rabatkode-room-make-over-sovevarelse-velour-puf-7-of-18

jotex-rabatkode-room-make-over-sovevarelse-velour-puf-8-of-18

jotex-rabatkode-room-make-over-sovevarelse-velour-puf-11-of-18

Er det ikke bare blevet flot?! Er selv SÅ glad – endelig føles det som om, vi er flyttet ‘rigtigt’ ind på 1. sal:)

Oooog, det er ikke det hele. Jeg har fået lov til at dele en rabatkode med jer. JOTEX20 giver -20% på hele Jotex.dk indtil d. 20/4. Jeg har selv klikket et par sager hjem, men dem viser jeg i et andet indlæg:)

 

 

 Kommentarer (16)
 • Så pænt og inspirerende! Vi har både soveværelse, kontor og gæsteværelse der sådan rigtig mangler at komme på plads – plus jeg godt kunne tænke mig at gøre lidt om på Mini-bandittens værelse også… Tror måske jeg skulle prøve at vende Manden til tanken om at gæsteværelset er “Mit” eftersom kontoret mest er indrettet til ham 😛

 • Fin, hyggelig video!
  Jeg lod mærke til jeres gulvtæppe ude i gangen. Det var meget fint. Har du et link til det?

 • Det med sengebordene – har Christina Dueholm ikke lavet nogle selv, der var ret små og fikse? Tror, det var nogle små kasser fra Trævarefabrikkerne. Måske det kunne være en løsning? Evt. med nogle (endnu) mindre kasser?
  Bortset fra det så er det et dejligt rum, I har fået

 • Hvor ser det godt ud.
  Når jeg ser dine videoer, er det fra din blog. Og noget jeg har tænkt over, at jeg aldrig kan gøre skærmen på videoen stor, (ser fra en computer), hvilket jeg kan savne, så jeg kan se det hele meget bedre 😉
  Er det noget du selv kan vælge fra eller til?
  Altså det er ikke for at klage, jeg har bare undret mig at man nogle steder (eks. andre blogs) kan gøre videoen stor og andre steder ikke. 🙂

 • Meget lækkert! Jeg kan dog ikke lade være med at få nervøse trækninger i forhold til lillemusen, og alle de ting der skal flyttes, når hun begynder at kravle 😉 Ikke så meget for hendes skyld, hun vil synes det er allertides, men mere for din egen skyld. Jeg havde al nips stående mindst 1 meter over jorden, indtil for ganske nyligt. Når potteplanten er blevet væltet (og spist) første gang, så var det tydeligt at se hvordan resten af barslen ville forme sig 🙂

  • Haha – tanken er egentlig at mors værelse skal være, netop, mors værelse og ikke et sted til leg og pillerier… Men lad os nu se – det er jo heldigvis let og hurtigt at fjerne sagerne, hvis/når det bliver aktuelt 🙂

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top