Du læser nu
Bolig: Badeværelses-makeover på budget

Bolig: Badeværelses-makeover på budget

Når man sådan køber et (gammelt) hus, er der hele tiden projekter at kaste sig over. Ting man gerne vil opgradere ændre eller give en lille make-over. Sådan har det ihvertfald været for os. For selvom vi – i det store og hele – synes, at vi har fundet et hus der var helt perfekt, som det var, så er der jo alligevel stadig nogle småting, man gerne ville have var anderledes. Eller. Havde valgt at gøre anderledes selv.

Vi graver os langsomt igennem listen over projekter. Ét for ét. Efterhånden har jeg tabt overblik over, hvad vi har fået lavet siden vi flyttede ind, men det er nok meget godt, for så føles det som om, det har været sådan her all along.

Ét af de projekter, som jeg (især) ønskede mig, var at give badeværelset en mini-makeover. Om nogle år (5 måske?) skal det nok have en større opdatering, så der er også grænser for hvad vi gad smide i projektet af både tid og penge. Derfor altså denne mini-makeover på budget, som vi har fået klaret nu, der har været et par lange weekender:)

room-makeover-badevarelse-bathroom-budget-messing-1-of-12
[Badeværelset som det så ud, da vi flyttede ind – der er ikke meget at se, for well… det var der heller ikke. Udover håndvasken hér var der et toilet og brusenichen (.. de er der for så vidt stadig;))] room-makeover-badevarelse-bathroom-budget-messing-3-of-12
[Møbel og vask fandt vi tilfældigt i IKEA for nogle måneder siden. Det er en nyhed og passer perfekt i stilen til vores gamle hus. I kan finde serien hér]

room-makeover-badevarelse-bathroom-budget-messing-4-of-12
[Spejlet er fra House Doctor og det købte jeg faktisk allerede inden vi flyttede ind – siden da, har det stået i kælderen og ventet på at blive hængt op. Jeg havde ret optur over at finde et spejl, der var SÅ stort uden at det kostede spidsen af en jetjager. I kan finde det her] room-makeover-badevarelse-bathroom-budget-messing-8-of-13[Da vi flyttede ind, var der ikke engang en toiletrulle-holder.. Jeg fik derfor hurtigt bestilt denne fra Tapwell]

room-makeover-badevarelse-bathroom-budget-messing-9-of-13-copy[… og når nu messing-stilen var slået an, var der jo ingen vej uden om. Da Netto for et par måneder siden havde hhv toiletspand og WC-børste som spotvarer i børstet messing, var jeg ikke sen til at slå til. Det lysegrå badeforhæng er fra H&M Home og matcher møblet perfekt i farven – jeg har sat det op med ringe i – you guessed it – messing.]

room-makeover-badevarelse-bathroom-budget-messing-10-of-13[Armaturet er fra GROHE.. Jeg havde både kig på dette, dette og så altså modellen fra GROHE som vi endte med. Sidstnævnte kunne nemlig fås i børstet messing, som er Skjortens favorit]

room-makeover-badevarelse-bathroom-budget-messing-10-of-12
[Vi har sat samme greb i, som vi har på skabene i køkkenet. De er hjembragt fra New York og kommer fra Schoolhouse]

room-makeover-badevarelse-bathroom-budget-messing-5-of-12

[Håndklædestangen er også fra Tapwell]

room-makeover-badevarelse-bathroom-budget-messing-11-of-12

[Vi mangler lige at få sat et par knager op (jeg har bestilt disse) til gæstehåndklæder mm, men det kommer. Jeg er så glad for resultatet. Det føles meget mere som et badeværelse, end det gjorde før – også selvom det ikke er verdens største af slagsen.. Men det er ok – udover dette, har vi ét på 1. sal og ét i kælderen, så vi mangler ikke badeværelses-kvadratmeter]

room-makeover-badevarelse-bathroom-budget-messing-12-of-12

 Kommentarer (24)
 • Hvor ser det bare fint ud. Har du evt. et alternativ til de fine messingknopper? Er nemlig på udkig efter nogle til en opdatering i køkkenet, men de er lidt for pebrede desværre.

 • må jeg spørge hvilken belysning I har i badeværelset? det synes jeg næsten altid er det sværeste i det rum… 🙂

 • Jeg skal selv i gang med projekt ‘skift armatur’ i vores nye hus. Klarede I selv selve skiftet og var det meget besværligt?

  • Ja vi gjorde det selv – eller det gjorde min mand. Det er ikke meget svært nej, hvis bare man er marginalt handy 🙂

 • Det er virkelig blevet flot! Måske skulle man hyre dig til renovering og indretning når man selv engang får hus 😉

  • Haha, det er mig med idéerne og Skjorten med evnerne, så uden ham, kan jeg ingenting 😉

 • Kan du ikke lægge nogen billeder op uden det der mærkelige filter? Ret svært at se og relatere til, når det hele er lagt et lyserødt lag over og ser fuldstændig urealistisk ud.

  • @Pernille Der er ikke noget lyserødt skær på billederne, når jeg ser dem på min tlf. Måske der er noget med din skærmopløsning/farvejustering/noget 3.?
   Ift. filter tror jeg maåke

  • @Pernille Der er ikke noget lyserødt skær på billederne, når jeg ser dem på min tlf. Måske der er noget med din skærmopløsning/farvejustering/noget 3.?
   Ift. filter tror jeg mere det er dagslyset, der laver effekten end et egentlig filter ☺️

  • @Pernille: Der er mange måder at sige tingene på, men det er selvfølgelig også træls, når det sådan er mandag på en tirsdag…

   @Julie: tak – både for fine ord og moralsk opbakning:)

   @Hald: Du er sød – jeg har fået redigeret nogle af billederne lidt for varme, men #trætmor prøvede at multitaske og gøre det uden for ved siden af barnevognen, mens barnet sov lur (.. og babyalarmen var løbet tør for strøm).. Det hårde udendørs-lys har snydt mig lidt, da jeg sad og arbejdede med dem… Men måske ikke nok til, at jeg er enig i, at det ser “fuldstændigt urealistisk ud” 😉

  • Haha! Hvorfor skulle vi (du) have krav på billeder, der matcher vores (dine) præferencer? Acies domæne = Acies præferencer. Og så skader det i øvrigt ikke at tale pænt 🙂 God onsdag.

  • Nothing gets by you – det er egentlig med vilje, at jeg ikke har nævnt det, for løsningen er til dels lidt uatoriseret… Bundproppen fås med armaturet, men overløb er en anden og mere kompliceret sag… Det er umuligt at finde noget i messing. Lige nu har vi sprøjtemalet overløbet, der fulgte med vasken (det er bare plastik), men vi håber at IKEA selv laver et i messing, når nu de har lavet et køkkenarmatur i messing. Og ellers gå vi og holder øje for at se om vi kan finde noget bedre…

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top