Du læser nu
Date night, champagne og kanal-cruise..

Date night, champagne og kanal-cruise..

Igår var Skjorten og jeg på date for første gang siden Corncihonen blev til – og det var d e j l i g t! Vi har været super gode til at holde date nights derhjemme, men der er altså noget særligt ved, at dresse sig op (for hinanden) og gå rigtigt ud.

Vi var inviteret på dinner cruise med Moët & Chandon – Michelin-mad fra Kokkeriet flankeret af champagne-menu, alt imens vi blev sejlet rundt i Københavns kanaler og så solen gå ned over byen og vandet. Vinkede til Den Lille Havfrue og kiggede op på vores gamle lejlighed, helt enige om, at vi slet ikke savner den. Så meget i vores ånd, som noget nærmest kan være. Den perfekte date night (for os to, ihvertfald) – og jeg føler mig edderheldig, at jeg engang imellem får lov til at invitere min Skjorte med til den slags. Første gang jeg indviede ham ind i den (lidt mere kulørte?) del af mit liv var denne aften og heldigvis løb han ikke skrigende væk (vi havde nu også kendt hinanden i et pænt stykke tid, but still..) – det er dejligt og hyggeligt, at han også sætter pris på den slags kulinariske oplevelser.

I aftenens anledning var jeg hoppet i min kjole fra Nelly, et par gamle espadriller fra Ellos (faktisk købt til vores bryllup) og en blazer fra H&M, som jeg vist ikke har fået vist jer før. Den er ellers noget nær perfekt!

Menuen stod på letsaltet sandart med jordskokker, sprængt kalv med svampe og en fersken-sorbet til dessert – naturligvis badet i Moët Nectar Imperial – mhmmmm…. Til velkomstdrink fik vi Moët Ice, til forret fik vi klassisk Imperial, til hovedretten Rosé Imperial (roséerne er – måske modsat af hvad man skulle tro – ikke søde, men har snarere lidt mere tyngde end hvid champagne. Derfor er den oplagt til hovedretter eller forretter med lidt ekstra knald på – fx den hummer bisque jeg lavede til Valentines Day) og til dessert, altså, Nectar Imperial (som er derimod er sød i det).

Og så havde vi ovenikøbet også glimrende selskab i form af Rose (som jeg var i Champagne med, for et par måneder siden), Natalie og Christine og hendes forlovede. Det var simpelthen det hyggeligste bord og enormt godt selskab – der var grin og skål, fra start til slut. Helt igennem herligt!

Idag har derfor været præget af lidt træthed – Elise stod (som altid) op et par gange i nat, og dagen startede for alvor kl 7… Lidt hårdt, når man har lidt ondt i håret på champagne-måden. Og det blev ikke mindre hårdt af, at hele dagen, er blevt tilbragt på loppemarkede… Jeg ved ikke helt, hvad jeg tænkte på (… eller jo – jeg tænkte slet ikke), da jeg ikke pakkede hverken en lille snack eller en flaske vand med i tasken, for det er godt nok lang tid at overleve fra 9-16:30 uden hverken vådt eller tørt. Blev heldigvis reddet af en flaske vand fra Ditte’s søde mand et sted undervejs (.. da jeg begyndte, at få pletter for øjnene, haha).

Jo. En herlig weekend er ved at lukke bag mig – de sidste par timer vil jeg nyde med en film under dynen, og ham jeg bedst kan lide. Rigtig god søndag!

 Kommentarer (5)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top