Du læser nu
På rosé-date på MASH…

På rosé-date på MASH…

Det er næppe gået nogens næse forbi, at vi – min Skjorte og jeg – holder meget af at komme på MASH, og har gjort det siden vores forholds spæde start. Så da MASH i sidste uge inviterede til rosé-smagning og jeg ovenikøbet måtte tage en +1 med, så var jeg ikke sen til at arrangere pasning af Cornichonen og invitere min mand på date…

Til at starte med, tænkte jeg, at det skulle være en overraskelse, men det skulle vise sig, at arrangementet lå oveni VM-kampen mellem Danmark og Australien, hvorfor det altså krævede lid ekstra overtalelse end “… det er en overraskelse, skat!”, at få ham til at lade mig råde over hans torsdag eftermiddag…

Da jeg, imidlertid, fortalte at vi skulle på MASH til rosé-smagning var der dog ikke megen slinger i valsen – heller ikke selvom han virkelig er lidt af en fodboldtosse. MASH trumfer altså VM, kan vi konkludere. Og lige i hans tilfælde siger det altså ikke så lidt…

Vi fik lov til at smage 4 forskellige rosé-vine – akkompagneret af master sommelier og wine director Jes Kildetofts fortællinger og ord. I kan læse om de 4 forskellige vine hér – og i samme åndedrag kan jeg fortælle, at min favorit var den letdrikkelige “LOVE DRUNK” fra Oregon, lavet på en herlig frisk blanding af pinot noir og chardonnay (.. der smagsmæssigt minder meget om rosé champagne, så hvorfor mon det lige var den, der var min favorit, haha!?).. Skjorten (… og Loui, iøvrigt) var mere til den biodynamiske Domaine Vacheron, som – indrømmet – også havde lidt mere saft, kraft og tyngde…

Ligegyldigt hvad man er til kan MASH levere – og resten af sommeren er der 50% på hele rosé-kortet, så der er nærmest ingen undskyldning;) Og så vil jeg godt lige slå et slag for ‘den lokale’ heroppe i Rungsted – den har terasse på havnens spids og hér kan roséen altså nydes til et sommerligt soundtrack af svage bølgeskvulp. Vindende koncept!

Efter smagningen udnyttede vi, at Cornichonen havde travlt med at lege med sin mormor og morfar, og fortsatte med en impromptu date night – når nu vi alligevel var der;) I er flere, der igennem tiden har spurgt, hvad jeg bestiller på MASH og jeg har to forskellige svar: skal vi spise sådan rigtig klassisk middag, så deler vi en tuntatar til forret og så bestiller jeg en ‘dame mørbrad’, som jeg kalder den. Den er fra Uruguay og vist nok kortets mindste stykke kød på 200g – mere end rigeligt til mig. Som sides deler vi lidt forskelligt – de obligatoriske fritter, en tomatsalat og en cremet spinat. Oftest.

Skal vi ud og flyve eller have noget lidt lettere deler vi typisk et par forretter og en masse sides. Tuntataren (igen) må man ikke gå uden om… Og cocktail kortet, ej heller. Men det er selvfølgelig en anden historie;)

Jo. Det er ikke uden grund at MASH, er blevet vores stamsted… Og så er der jo også dét der med bearnaise-skæbnen, som vi tidligere har snakket om. Den tror jeg meget på! 😉

 Kommentarer (3)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top