Du læser nu
GIVE-AWAY: vind et par gummistøvler fra HUNTER..

GIVE-AWAY: vind et par gummistøvler fra HUNTER..

Som jeg fortalte igår, har jeg besluttet, at fejre 10års jubilæum med en stribe give-aways. Men ikke med hvad som helst. Derimod med sager, der har særlig betydning. Eller har haft særlig betydning. Brands jeg sætter særlig pris på. Brands som har spillet en vigtig rolle på acie.dk – enten nu eller dengang.

Ét af de brands er Hunter. Ser I – jeg brugte en hel vinter i 2010 iført Hunters. Dengang boede jeg i Stockholm og min uniform så ca. sådan hér ud.

Senere blev de mere et festligt indslag og en del af min festival uniform, og mine Hunters har været med på både Northside og Roskilde.

Og så i vinters, da jeg pludselig var blevet sådan én, der skulle ud og rulle med barnevognen ligegyldigt hvor sjappet og vådt det måtte være, fandt jeg dem frem igen…

Og sådan har gummistøvler fra Hunter altså fulgt mig gennem årene. Og er blevet voksne sammen med mig. Lidt på samme måde som bloggen er det. Hér på nippet af Roskilde, virkede det også som det helt rigtige at starte med netop et par Hunter’s som give-away, og jeg har fået lov til at give én af jer et par Hunter Original Chelsea boots.

For at vinde, skal I bare skrive jeres skostørrelse i kommentarfeltet flankeret af en lille smiley:)

Jeg finder en vinder allerede imorgen aften og støvlerne sendes inden ugens udgang, så en heldig vinder kan nå at få dem med på Roskilde Festival. Husk derfor at skrive en gyldig mail-adresse, så jeg kan få fat i dig, hvis du skulle være den heldige.


 Kommentarer (525)