Du læser nu
Lykkeglimt #25

Lykkeglimt #25

[Hvad der var tilbage af en meget hyggelig sommeraften i haven med fine venner]

Hver gang jeg laver de her indlæg, synes jeg at de er finere end gangen før – altså de øjeblikke jeg har fået med. Det er de nok ikke, når det kommer til stykket, men jeg tænker, at det da virkelig må være et godt tegn, at jeg har det sådan – at livet bliver ved med at overgå sig selv. Jo.

Denne omgang oser af sol og sommer og dét kan man jo leve højt på længe – jeg må finde dette indlæg frem, når kalenderen melder november og det hele er lidt mere mørkt og koldt. Lige nu, kan jeg dårligt forestille mig, at verden også kan være sådan. Det er ren sommermagi<3

[En lille ensom båd på min yndlings-ø]

[Det gælder om at holde tungen lige i munden!]

[2 kugler med lakrids, tak!]

[Hver dag flytter jeg mere og mere fra barvognen – men det er ok<3]

[Byens bedste morgenmad – hvis man da spørger mig]

[You’re one in a melon, kid!]

[En route til stranden iført sidste sommers favorit-kjole – helt underligt at have den på sans mave]

[Holder øje med verden uden for<3]

[Friske gulerødder fra den lokale gårdbutik]

[Frokost á la sommerhus]

[…. så lækkert, at det godt lige kunne bære endnu et billede… Mhmm… Rejer!]

[Hurtigste Cornichon i byen]

[Duften af min barndoms somre i Sydfrankrig]

[Chefen for det hele]

 Kommentarer (5)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top