Du læser nu
Postkort ønskes…

Postkort ønskes…

Hej venner – hvor er I?

Sidste sommer havde vi ingen rejseplaner, og midt i min udlængsel og ferie-fomo bad jeg jer om, at sende et lille digitalt postkort til mig. Og det var simpelthen så mega hyggeligt – I tjekkede ind fra hele verden og jeg nød, at læse hver og én af jeres hilsner. Så derfor er det altså noget der må gentages! Så derfor venner – hvor holder I mon ferie i år?

For egen regning er vi netop ankommet til Sydfrankrig igår og det er dejligt! Jeg har allerede onduleret de første franske favoritter og ser frem til flere ugers ferie med min lille familie. Jeg er lidt langsommere i kommentarsporet og på mailen end sædvanligvis, for jeg har kun ‘kontor-tid’ et par timer hver uge – meeeen #JubilæumsJuli fortsætter ufortrødent. Og jeg tjekker altså også ind både hér – men i særdeleshed på instagram, hvor I altså også kan hænge med.

Jeg glæder mig til at læse jeres hilsner<3

 

 Kommentarer (51)
 • Hermed et lille postkort fra ferieDanmark, nærmere betegnet Saltum i Nordjylland. Vores første år med sommerhus og så sådan en sommer! Vi føler os MEGET heldige og taknemmelige. Vi bader i Vesterhavet hver dag og spiser os en pukkel til i pluk-selv jordbær og kirsebær 🙂
  God ferie i Frankrig – der er jo også dejligt!

 • En hilsen fra Sverige, hvor der er ødegårdsferie på programmet; friskbagte morgenboller, sol på næsen, tid til at læse og sove middagslur, gåtur i skoven, dyp i skovsøer, shopping og dejlig mad😍🇸🇪🙌🏻 God ferie i det sydfranske!! 😀

 • En lille feriehilsen fra Færøerne. Her står ferien på Vandreture og naturoplevelser til den helt store guldmedalje 💚

 • En hilsen fra skønne Lindos på Rhodos i det græske 🇬🇷🇬🇷 Her er ganske enkelt vidunderligt! Jeg er afsted med min kæreste og hans dejlige familie ❤️ Vi var her også i nøjagtigt den samme lejlighed i 2015, så det føles som om, at vi er kommet hjem. Vi skal være her i hele 17 dage, så vi har mulighed for at komme helt ned i gear 🙏🙏 Jeg håber, at I har det dejligt i det franske.

  KH Laura

 • En hilsen fra Kroatien, i børnepardiset og forældrenes nightmare 😂
  Senere smutter vi til Prag for at besøg søster og moster, der bliver der tid til kærestepleje og skønne middage

 • Feriehilsen fra Verona.
  Der har været fart over feltet de sidste 6 måneder, hvor jeg har haft adresse først i Huelva (Spanien), så i Torino (Italien) og nu, sidst her i Verona. Jeg har oplevet en masse og har været glad for at slippe for Danmarks kolde vintervejr, men om præcis to uger pakker jeg kufferten for sidste gang på denne rejse, og jeg ser frem til en måneds ferie i Århus, inden studiet starter igen. Jeg skal spise koldskål og jordbær med mælk og fløde, kramme min kæreste ekstra hårdt, holde picnic i parkerne og nyde det danske sommervejr, der forhåbentlig byder på både sol og lidt regn. Det trænger jeg til.
  God sommer til jer ☀️

 • Feriehilsner og salutter fra dejlige Danmark – Køge og omegn. Jeg har allerede nydt en ferie i Tyrkiet, en i Skagen og snart venter et roadtrip i Sønderjylland og Tyskland ….. det er rart ❤️
  Nyd din ferie 💕

 • Hej fra Dauin i Filippinerne hvor dagen er gået med en bådtur inkl. 3 dyk og frokost ved Apo Island. Fantastisk liv under vandet med farverige koraler, masser af fisk, skildpadder og meget mere 🐢🐠🐟

 • Feriehilsen fra Nordsjælland 👋🏼 Denne uge nydes med sløve dage på stranden/i parken, grillmad og rare aftaler. På mandag flyver jeg mod Egypten, hvor jeg starter med et par dage ved pyramiderne (hotel med tagterrasse og vilde solnedgange over pyramidernes toppe), og så 10 dage ved kysten med ren luksus ☀️ Vi skal snorkle, sejle på Nilen, sole og læse masser af gode bøger.

  God ferie til jer i det sydfranske, spis en ekstra croissant for mig 😉

 • I år nyder vi en god barsel kombineret med sommerferie med Iben på snart 3 år og lillesøster på nu 12 dage 🙂 Vi holder primært ferie hjemme i vores lille gule 60’er villa i provinsen, men det bliver også til en lille uge i sommerhus i dejlige DK 🙂
  Rigtig god ferie i syden til jer 🙂

 • Jeg har i dag præcis to uger tilbage af min specialeskrivning – og 7 uger til termin med min lille pige (første barn), gisp! Glæder mig sindssygt meget til at få sendt specialet afsted, så jeg bare kan slappe af, vaske babytøj, og ja, gøre klar og nyde sommeren. 🙂 God ferie til jer <3

 • Et postkort fra det sønderjyske, hvor vi holder ferie i haven med vores nyfødte…det er den bedste ferie vi nogensinde har haft – intet slår tiden med en nyfødt i armene… ☺️

 • En lille hilsen fra Hanoi, Vietnam hvor klokken er 07.49 og temperaturen viser 32 grader. Jeg havde mine betænkeligheder med at tage hele vejen hertil med min mand og min datter Aya på syv måneder, men hun har været den bedste rejsemakker! Vi havde ellers fået gode råd om, at vi nu kunne vinke farvel til de store rejser, for det kunne man da slet ikke, før fugleungerne nåede konfirmationsalderen! Måske det har noget at gøre med, vi har begge sæt bedsteforældre, en omgang søskende og niecer med. Ikke desto mindre er jeg så glad for, at kunne vise min mand, svigerforældre og baby mit hjemland ❤️

 • Postkort fra Billund 🙈 Og det er ikke engang som turist i Lalandia eller Legoland, men som helt almindelig resident 😛 Nu hvor klokken har passeret midnat, er det faktisk terminsdag, men vi venter stadig på vores lille pige. Så ferien er sådan lidt løst planlagt med smuttur til mine forældre, der er i sommerhus ved den jyske østjysk, tur til minigolfbanen og afslapning inden det hele går løs 😉 Så i år er det mig, der nyder at følge med på din ferie og se lidt andet end Danmark, der ellers er ret skøn i det her vejr 😀
  God ferie!

 • Vi tager til Sri Lanka på onsdag og jeg glæder mig helt vildt 😃 første år i job, så ferie har der ikke været meget af. Vi skal rejse rundt på øen og se alt fra smukke landskaber, teplantager, safari med elefanter, surfe i bølgerne og snorkle med havskildpadderne 🐢🌴☀️💦 god ferie til din skønne familie!

 • Jeg er lige ankommet til Madeira med min mand og vires to drenge på syv og tre. Her er vanvittigt smukt, og helt ærligt lidt mere udholdeligt at være end hjemme pt…. Vi har allerede booket en jeepsafari til onsdag, hvor vi skal ud at se bjergene og spise frokost i en restaurant der har til huse i en ægte grotte! Derudover skal vi bade, spise is og jeg skal drikke masser af den fine Vinho Verde jeg netop har hapset i supermarkedet…

  Rigtig gid sommer til dig og dine!

 • Vi tager nogle dage til den jyske vestkyst i morgen – først til Kandestederne til min kærestes bedste venner i sommerhus , så længere ned på kysten til hans søster og svoger i deres sommerhus og så nogle dage på badehotel på Fanø. Vi er i gang med at gøre vores nye lejlighed klar til indflytning – så vi glæder os til et lille break midt i grundrens, akrylfuge og maling! God ferie!

 • Ingen ferie til mig endnu. Jeg har først ferie i midten af september i år, så lige nu nyder jeg bare det gode vejr som danmark byder på. Slet ikke tosset! Dog glæder jeg mig til september hvor min kæreste og jeg smutter til Marrakech. Det er på tide at vi skal ned og se what the fuzz is about 🙂
  God ferie i Sydfrankrig! Næste år skal vi faktisk til Sydfrankrig, så en guide og tips fra jeres ferie tages i mod med kyshånd! 🙂 God ferie!

  • Åh jamen jeg bar heller ikke været i Marrakech endnu – er vi mon de sidste?!

   Guide-ønske noteret😘

 • Sidder og chiller hjemme i solvarme DK, som heldigvis viser sig fra sin smukkeste side i år. Ret godt timet, eftersom jeg er nyuddannet, ledig og ualmindeligt broke, haha! Alt det bedste til jer i Sydfrankrig 🙂

  Knus

 • Hilsner fra Helsingborg og Göteborg i Sverige!

  Her står den på afslapning med min familie, indtil jeg skal hjem på søndag og læse til eksamen i august 😒

 • Hilsner fra Barcelona 😍

  Ej…. ikke helt. Kom hjem for 2 dage siden. Men næsten.
  Årets ferie bestod i år af 10 dages blandet storby/strand/pool i Barcelona. 6 af dagene i selskab med venner fra Canada. Det var skønt! Nu nydes den sidste uges ferie hjemme i DK – med det veje vi har er det jo også til at klare 😀

 • Vi er lige flyttet hus. Og hvilken sommer at tage hul på livet som husejer. Det er edderlækkert. I dag har jeg brugt det meste af dagen i vores badebassin. Det kan altså anbefales. Våde badebassin og at have sin egen have.
  Gid ferie!

 • Jeg går i min og min kærestes (EGEN!!!!) andelslejlighed på Frederiksberg, lægger gulve, fjerner savsmuldstapet og maler. Stuen er færdig i aften. Inden vi vidste vi ville blive tilbudt denne kom vi dog til at købe en lang rejse til USA, så der tager vi til i to måneder. Burning man festival, vandring, klatring, kærlighed.
  Bobler helt over af lykke.
  Rigtig god ferie til dig!

 • Hej Acie!
  Mega hyggeligt koncept!
  Jeg steger på min altan i København. Om en måned steger jeg forhåbentlig på en altan i Cannes 🤞 Og drikker kølig champagne og spiser lækre oste og pølser 😍 Og croissanter ikke mindst!

 • Kan da sagtens sende et rigtig usexet postkort fra en villavej i Brøndby, men tænker de andres er meget mere spændende, så vil blot ønske jer en dejlig ferie. Er kun meget misundelig, da min ferie i år består af 4 dage med min søn på en bed&breakfast i mellem Horsens og Skanderborg, det er langt fra jeres skønne ferie i hvert fald haha 😀

 • Akumal (nær Tulum) i Mexico, hvor jeg er på honeymoon med min mand (og børn og forældre) efter bryllup i Oaxaca, Mexico 😎👰🏻🇲🇽☀️
  Kh Jette

 • Indtil videre spenderes sommeren hjemme i skønne Danmark, og i august smutter min kæreste og jeg en tur til Athen. Har aldrig været der, så jeg glæder mig ustyrligt meget til at få strøget den fra min rejse-to-do-liste. 😄

 • Lige pt sidder jeg på kontoret og tæller ned til sommerferie. Om 2 uger sidder jeg i solen på Key West med min lille søde familie. Derefter er det bare 3 uger i Florida – jaaaa!! 🙂
  Rigtig god ferie i det franske.

 • Kære Acie,
  Sidder på den kroatiske ø Korčula, hvor jeg sammen med kæresten lige har spist morgenmad på terrassen. Om lidt hopper vi i badetøjet og smutter ned til vandet, der ligger få minutters gang fra lejligheden.
  De bedste hilsner
  Rebecca

 • Jeg er lige kommet hjem til Amsterdam efter en lille måned i Danmark. Den 1. august rejser jeg og min franske kæreste sammen med mine forældre til Canada, hvor vi skal bruge tre uger på at roadtrippe, sove i telt og være en masse ude i naturen (:

 • Jeg er på arbejde… Men som studerende har jeg haft ferie siden midt-juni, så har allerede været en uge på Kreta og en uge på lejr som frivillig, så jeg klager ikke. Senere på sommeren står den på sommerhus med en flok dejlige damer, så der er stadig noget at glæde sig til ☺️

 • Lyder lækkert med Sydfrankrig! ☀️ Jeg er i samme båd som du var i sidste år. Vi har lige købt hus, som vi overtog her 1. juli, så der lægger vi alle penge og tid denne sommer 😊

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top