Du læser nu
Feriehilsen fra La France..

Feriehilsen fra La France..

Tusind tak for alle jeres herlige ferie-hilsner fra nær og fjern – nogle af jer holder ferie herhjemme i Danmark, mens andre er de mest exotiske steder. Det er en ren fornøjelse at læse jeres små postkort og jeg har nydt dem allesammen, hver og et!

Og med de ord, må det også være på høje tid, at jeg selv får delt lidt postkort fra egen ferie. Dagene er dovne og WiFi’et håbøst dårligt, så alt er altså helt og aldeles som det sog hør og bør, når man sådan er på ferie id et Sydfranske;)

[To damer en tidlig lørdag morgen i Besançon, der var det hyggeliste stop på vejen til Sydfrankrig][Kan man få sådan et lille café-sæt med hjem, tak?]

[På marked – jeg elsker det! Elsker-elsker-elsker det! I denne omgang blev det til to ferskner og da jeg kun havde en 20’er at betale med, kiggede den rare ferksenmand på mig, gav mig fersknerne og sagde “Cadeau!”. Merci monsieur!!]

[Hér bruger vi mange timer hver dag – vi er begge nogle poolrotter og synes det er rart, at kunne ligge i skyggen. Vi får det for varmt på stranden]

[Datenights på altanen når Cornichonen er faldet i søvn. Vi spiser ude til frokost og hjemme på terassen til aften – det fungerer super godt!]

[Hyggelige Besancon]

[Sejeste, sjoveste, sødeste, lille (… store) Elise… Den bedste rejsemakker – og allerede en habil roadtripper. Det gik over al forventning at køre sydover med baby.. Bortset lige fra at vi var virkeligt uheldige trafik-wise, men det er jo ikke Møffens skyld]

[Feriens første – men ikke bedste – croissanter]

[Hun charmer alle på sin vej!]

[Pooldronningerne]

[Et styks glad og tilfreds ferie-gurk]

 

 Kommentarer (2)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top