Du læser nu
Postkort fra La France..

Postkort fra La France..

Ferietempoet har for alvor plantet sig i os. Den slags tager mig altid mere end én uge. Den første ferieuge når jeg aldrig helt ned i gear – slæber kameraet rundt, friserer håret og kan slet ikke lægge telefonen fra mig af ren og skær begejstring over alt dét, der må foreviges og deles….

Og så når man til anden uge. Og det er som om der er en ligefrem proportionel sammenhæng mellem hvor uglet mit hår bliver og hvor langt ned i gear jeg formår at komme. Og til sidst, når overgivelsen til ferielivet er total, havner håret i en skæv knold eller, ditto, hestehale – begge i et format, der bærer tydeligt præg af de forbistrede amme-fimre-hår, der bliver så utroligt insisterende i den fugtige ferievarme.

Og lige pt er vi altså et sted i sidstnævnte state of mind. Luften er gået af ferieballonen. Næsten helt og aldeles – men også kun næsten. I aften skal jeg på date med min mand. Vi udnytter, at Cornichonen har selskab af bedsteforældre og vil nyde en aften i tosomhed i den sydfranske sommeraften – og det bliver manifique!

[Fanget mellem cremefarvede facader]

[… en smal passage]

[Foden op – den mindste af os, er også kommet i et afslappet feriehumør]

[Place de l’Opera i Montpellier]

[Stråhatte og -tasker. Jeg fortryder endnu, at jeg ikke slog til på den lille skuldersag i kan se til ventre i billedet]

[Vi har arvet en Emmljunga klapper, og den er et hit! Let at klappe sammen, Elise kan ligge helt fladt og den fylder ikke så meget i bagagerummet]

[Jeg er kommet i Montpellier siden jeg var 8-9 år gammel, og holder aldrig op med at synes, at der er så fint, så fint]

[Mit hold]

 Kommentarer (7)
 • Hej Acie! Jeg kom lige forbi indlægget, da jeg planlægger en tur til byen om et par uger. Hvor i byen ligger mon området med stråtasker og markedsstemning? Det ser SÅ hyggeligt ud 🙂

  • Hej Sofie.

   Hvor dejligt! Billedet er taget ved Place de la Comedie – i den ende der vender ned mod turistkontoret og ned mod det store Polygone-center.

   Rigtig god tur!

   kh

 • Ej, hvor ser det fint ud. Jeg boede dernede i fem måneder, da jeg tog orlov fra studiet for at lære fransk. Jeg har ikke været i Montpellier siden, men jeg får da helt lyst til at tage af sted igen.
  http://www.mettem.dk

 • Det ser så dejligt ud! Husker jeg helt forkert, hvis jeg troede, I havde en Stokke Trailz kombi?
  Står over for at skulle vælge barnevogn/klapvogn/kombi – og det er jo en jungle🙈

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top