Du læser nu
#JubilæumsJuli: vind 2 flasker Moët & Chandon champagne..

#JubilæumsJuli: vind 2 flasker Moët & Chandon champagne..

Der hersker næppe nogen tvivl om, at jeg er mægtig begejstret for champagne og – i særdeleshed – den slags der kommer fra Moët & Chandon. Derfor har jeg også gemt denne give-away til allersidst – for hvad mere festligt end lyserøde bobler?

Det var selvsagt, at jeg måtte have mine venner hos Moët & Chandon med ombord, da #JubilæumsJuli skulle planlægges, for champagne-glæden måtte jeg dele med jer.

I denne omgang er der altså 2 flasker Moët & Chandon Impérial Rosé på højkant – som vi tidligere har snakket om, skal man ikke lade sig narre af den lyserøde farve og tro, at rosé-champagnen er mere sød end en blanc. Tværtimod har den lidt mere saft og kraft – og er fx helt glimrende til hummer-bisque, som jeg serverede hér. 

Og som tidligere fortalt, så går jeg helt ind for devisen om at ‘champagne is too good to only have for special occassions‘ (… sagt med tyk fransk accent, s’il vous plait!), så jeg håber, at den glade vinder af disse flasker vil efterleve den præmis, når de skal drikkes 😉

For at vinde skal I smide en champagne-emoji i kommentarsporet nedenfor og følge med på insta hér. Præmien har en værdi af 848kr og jeg finder en vinder d. 1/8 kl 21 og giver direkte besked – så sørg for at få skrevet den rigtige email i email-feltet, så jeg kan få fat på dig:)

 Kommentarer (316)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top